Najljepše pidžame nose dizajnerski potpis Alexe Chung

Najljepše pidžame nose
dizajnerski potpis Alexe Chung

ALEXACHUNG Sleepwear linija
@alexachungstagram

U posljednjih desetak godina Alexa Chung istaknula se jednostavnim, kreativnim i prepoznatljivim modnim stilom. Od jednostavnih dnevnih kombinacija kojima nas je osvajala u svijetu ulične mode i večernjih outfita s crvenog tepiha koji su spojili britansku eleganciju i nonšalantnu ležernost do uspješnih suradnji s brendovima poput Madewella, Superge i Marksa & Spencera, Alexa Chung svoj je osobni stil pretvorila u prepoznatljiv brend, a svaka nova kolekcija donosila je komade inspirirane našim omiljenim modelima iz njezinog ormara.

Nakon nekoliko i više no uspješnih suradnji i rasprodanih kolekcija, Alexa Chung je pokrenula vlastiti brend. Iz sezone u sezonu, ALEXACHUNG donosi efektne odjevne komade i modne dodatke s Alexinim dizajnerskim potpisom, uvijek u prepoznatljivom stilu i estetici, ali osvježeno najnovijim modnim trendovima. Posljednji dodatak ALEXACHUNG modnoj priči je linija pidžama.

Alexa Chung dizajnirala najdivnije pidžame

U pomalo neobičnim, ali iznimno privlačnim bojama, nova linija donosi pidžame inspirirane retro stilom. Četiri modela koja se ističu u nekoliko različitih boja i uzoraka su komplet košulje i dugih hlača, šarmantni top i kratke hlačice, kombinezon i spavaćica. Uz pidžame, prva Sleepwear kolekcija s potpisom Alexe Chung donosi i lagane ogrtače te maske za oči. Sve modele pogledajte u nastavku.

Anjelica
Doris
Ebeneezer
Brady
Charlotte
Mia
Collins
Farrah
Jacqueline
Goldie
Holly
Marston
Neely
Jean
Holly

Foto: Instagram, ALEXACHUNG

Učitati još
Zatvori