Sambae: Tenisice za koje predviđaju da će Sambice skinuti s trona popularnosti
Sambae: Tenisice za koje predviđaju da će Sambice skinuti s trona popularnosti

Sambae: Tenisice za koje predviđaju da će
Sambice skinuti s trona popularnosti

Sambice, neki ih vole, neki ih ne podnose, treći ih se samo još nisu uspjeli dočepati. Ove adidas tenisice izazvale su u 2023. godini takvu pomamu da se gotovo nigdje nije mogao pronaći primjerak. Osim toga, proglašene su cipelom godine. Naravno, postoje oni koji će reći da izgledaju kao da smo ih uzeli iz tatine garderobe, ali ipak je puno više onih koji shvaćaju da se radi o tenisici koju je lako kombinirati na sve. One pašu na sportski look, na old money estetiku pa i na satensku suknju ili haljinu. Ipak, činjenica je da i nisu preudobne. No, bez brige, stižu Sambae.

Radi se o povišenoj verziji Sambica, odnosno one dolaze s platformom. Upravo zbog toga mnogi modni znalci na društvenim mrežama predviđaju da će ovaj model biti puno udobniji. Isti je slučaj i s Gazellicama, čiji model Bold s platformom je iznimno mekan i lako ga je nositi cijeli dan.

 

Po čemu se Sambae razlikuju od Sambi?

Da bi Sambae konačno mogle skinuti Sambice s trona govori i činjenica da je na Adidas stranici već dio asortimana rasprodan. Radi se o unisex modelu, baš kao što su to i originalne Sambice. Osim što će Sambae model vjerojatno biti mekaniji, konačno će i svi oni niži doći na svoje. Naime, mnogi su se žalili kako neće kupiti Sambice jer im nikako ne stoje s obzirom na to da nisu visoki i nemaju duge noge poput supermodela.

Osim platforme, Sambae se po još detalja razlikuju od Sambi. Naime, Sambae imaju ušivene tri slavne crte sa strane, što im daje profinjeniji i luksuzniji izgled. Ostatak tenisice napravljen je od mekane kože, a potplat je i dalje od prepoznatljive gume. Dolaze u nekoliko boja – bijele s crvenim crtama te ružičaste sa smeđim crtama i oba modela su već rasprodana. Tu su i zelene te valentinovsko bež izdanje s ružičastim detaljima.

Naravno, tu su i klasične kombinacije boja u kojima dolaze i originalne Sambice.

Učitati još
Zatvori