Zavirite u novouređenu adidas trgovinu u Osijeku

Zavirite u novouređenu adidas
trgovinu u Osijeku

Omiljeni svjetski brend sportske odjeće i obuće adidas otvorio je novouređenu trgovinu u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Nova trgovina proteže se na čak 300 četvornih metara, a pri njezinom unutarnjem uređenju dizajneri su za inspiraciju koristili znamenitosti grada Osijeka i karakteristične izraze Osječana kao što su ‘lega’, ‘legica’ i ‘dumina’.

Ljubitelji brenda imat će tako priliku otkriti najveću adidasovu ponudu odjeće i obuće za trčanje, trening i sport u cijeloj Slavoniji. U trgovini je dostupna bogata ponuda proizvoda iz adidas Performance i adidas Originals linije – Performance je linija stvorena za sportaše s proizvodima koji su posebno osmišljeni za trčanje, trening i jogu, dok adidas Originals nudi trendi modne kombinacije za svaki dan.

Novi adidas store u Portanovi posjetili su i poznati influenceri: Zvonimir Husnjak, poznatiji kao Z++, Nika Pavičić, poznatija kao xniks2x, Ana Jagarinec, trenerica adidas runnersa, i Rafael Spajić, poznati hrvatski freestyle nogometaš. Njihovi omiljeni outfiti bit će dostupni na društvenim mrežama, a na linku se nalazi i video nastao u suradnji s adidas runnersima. 

U prvom tjednu nakon otvorenja sve kupce u novoj trgovini čeka poklon uz kupnju, ali i zabavne aktivacije za sve one koji žele nabaviti dobar adidas outfit.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori