Nova kolekcija najveselijih cipela

Nova kolekcija najveselijih cipela

Od 2013. godine otkako je osnovan, beogradski modni brend ABO Shoes prometnuo se u jedan od najpopularnijih srpskih brendova kada je riječ o cipelama. Osnovale su ga, sada već dobro znamo, sestre Iva i Ana Ljubinković, čija je strast prema maštovitim cipelama već odavno napustila granice njihove zemlje i doslovno zarazila cijelu regiju. ABO modeli vrlo su traženi i u Hrvatskoj, a zahvaljujući Instagramu svakog se tjedna upoznajemo s njihovim novim cipelama, bez obzira na činjenicu što nas međusobno dijeli mnogo kilometara.

Nađete li se ipak u Beogradu, sugeriramo vam da svakako posjetite njihov atelje i trgovinu na adresi Kneza Šime Markovića 10 i doživite ju baš poput nas, kao mali komadić raja za sve zaljubljenice u cipele. ABO Shoes certificirano su autorsko djelo originalnog dizajna i iako su inspirirane klasičnim cipelama, Iva i Ana nastojale su se svakim korakom u dizajnu odmaknuti od već viđenih stilova i stvoriti cipele koje će nositi samo njihov pečat. Različite kombinacije materijala, boja i tekstura, pa čak i printeva, stvorile su statement cipele koje će i ovog proljeća vedriti mnoga lica, a upravo to je i cilj Ive i Ane – unijeti dozu zabave u svaki konvencionalan i tradicionalan par cipela.

ABO Shoes proljeće/ljeto 2018.

Budući da je svaki par ručno rađen, ujedno predstavlja i unikat, a svaki stil ABO cipela proizveden je u limitiranoj seriji, pa jednom kada se rasprodaju, male su šanse da ćete ponovno dođi do željenog modela, no dobra je vijest da sestre Ljubinković stalno rade na novim kolekcijama i u svakom trenutku svojoj ženskoj modnoj publici mogu ponuditi nešto vrlo vedro i zabavno. Neke od modela koje su predstavljale u posljednjih mjesec dana, pogledati možete u nastavku, a sve novosti brenda ABO Shoes pratiti na njegovom Instagram profilu ili na samoj web stranici.

Učitati još
Zatvori