Zablistajte uz nakit iz Freywille kolekcije nadahnute slikarstvom

Zablistajte uz nakit iz Freywille
kolekcije nadahnute slikarstvom

Dobro je poznato da se žene prirodno vole uljepšavati i osjećati lijepo. Nakit se tradicionalno kupuje za rođendane, blagdane ali i bez posebne prigode, a odraz je statusa i moći. Često se smatra da jak nakit pristaje ženama snažnog karaktera. Osim što se nosi na različite načine, neupitno je da se njime najlakše dočarava modni izričaj. Modne avanture postaju još zanimljivije s unikatnim komadima Freywille nove kolekcije. Luksuzna edicija 18kt&diamonds namijenjena je snažnim ženama koje vole umjetnost nositi u obliku nakita. Novu kampanju fotoaparatom je ovjekovječio talentirani Enrique Badulescu, a u ulozi modela zasjala je Viktoria Bobrikova. Kolekcija nakita nadahnuta je motivima koje slave velikani slikarstva i ocrtavaju najljepše ljudske emocije. U nastavku pogledajte najljepše unikatne komade iz nove Freywille kolekcije.

Nakit nadahnut slikarskim motivima

Izrađivanje nakita vrsta je umjetnosti, a uz slikarstvo u kombinaciji čini savršen spoj. Freywille još od davne 1951. godine kreira bajkovite kolekcije nakita prepoznatljive po šarenom koloritu i upečatljivim motivima. Svaki komad nakita se izrađuje ručno, složenim postupkom oslikavanja i pečenja emajla u stotine koraka. U raskošnoj kolekciji posebno se ističu oni u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18kt zlatom i dijamantima. Svaka žena barem je jedanput čula poznati citat Marilyn Monroe ‘dijamanti su ženini najbolji prijatelji’. Tom uzrečicom dizajneri su se odlučili poslužiti pri kreiranju unikatnih komada koje će svaka žena obožavati nositi. Nakit su ukrasili zvučnim imenima Aurora, Gloria i Luna Piccolissima. Za oblikovanje 18kt zlatnih okvira zaslužni su najvještiji austrijski zlatari.

Dijamanti su ručnom tehnikom ugrađeni u svaki komad te zaokruženi elegantnom zlatnom aurom.Zlato i dijamanti u kombinaciji s jakim bojama odgovaraju svakoj puti, a s njima će lice i ruke biti okupan glamuroznim, svilenkastim sjajem. Freywille dizajneri dobro znaju da snažna i suvremena žena danas živi u pokretu, te nakit nosi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama. Stoga je kolekcija 18kt&diamonds naglasak stavila  na harmoniju elegancije i minimalizma. Ove prave umjetničke minijature možete isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2, a za dodatne informacije posjetite online boutique ili službenu Facebook stranicu.

Foto: Enrique Badulescu

Preporuka

Zatvori