Majica koju ovih dana nosi Victoria Beckham

Majica koju ovih dana nosi Victoria Beckham

Victoria Beckham Says "Fashion Stole My Smile"

Nije prvi put da su modni dizajneri zaigrali na kartu autoironije kroz svoj dizajn. Među posljednjima je to učinio Marc Jacobs, koji je na T-shirt prije nekoliko sezona dao printati ‘It’s Yours To Try’, citat iz jedne njegove škakljive privatne prepiske koja je igrom slučaja završila na internetu. Zatim ga je pustio u prodaju i njegova majica s tim vrlo jednostavnim printom postala je instantni hit.

Za sličnu ‘foru’ ovih se dana odlučila i Victoria Beckham. Dizajnerica koja je postala poznata po svojim haljinama, ali i činjenici da se u javnosti gotovo nikada ne smije, odlučila se našaliti na račun svog gotovo namrgođenog izraza lica kojeg objektivom svojih kamera iz dana u dan bilježe paparazzi.

17636805_1293930387326857_9008338208608570439_o

U glavnoj ulozi ponovno je jedna vrlo klasična bijela majica, koja je posebna utoliko što nosi print ‘Fashion Stole My Smile’. Duhoviti T-shirt već se pojavio u prodaji, u njenoj web trgovini i fizičkoj trgovini u Londonu i Hong Kongu. Majica dolazi u limitiranom izdanju u crnoj i bijeloj boji, a dio je cijenom pristupačnije kolekcije Victoria Victoria Beckham. Više detalja o njoj pronađite ovdje.

Victoria Victoria2

Foto: X17, Facebook, Victoria Beckham

Učitati još
Zatvori