Koji veo odabrati za vjenčanje? Ova tri modela apsolutni su hit za 2023. godinu
Koji veo odabrati za vjenčanje? Ova tri modela apsolutni su hit za 2023. godinu

Koji veo odabrati za vjenčanje? Ova tri modela
apsolutni su hit za 2023. godinu

Veo za vjenčanje predivan je način da date točku na i svom svadbenom looku.

Uz vjenčanicu i cipele, veo je treći dio “svadbene modne slagalice” koja već na prvi pogled pokazuje kakav je modni stil, ali i osobnost same mladenke.

Neke nevjeste odbacuju ga u potpunosti, dok druge biraju jednako popularne debele rajfove ili retro tokice s mrežicom. Ukoliko spadate među mladenke koje ne mogu zamisliti svoje vjenčanje bez vela, sigurno će vas zanimati koji su trendovi za 2023. godinu.

Veo sa slojevitim rubom

Jedan od najpopularnijih trendova u svijetu vjenčanja trenutno je dramatičan i dosad rijetko viđen veo sa slojevitim rubom. Veo koji podsjeća na starinske podsuknje koje smo viđali u kazališnim predstavama, zapravo je vrlo efektan način da jednostavnoj vjenčanici podarite dozu dramatike.

 

Izuzetno fotogeničan i zanimljiv, ovaj veo sve se češće viđa na Instagram profilima posvećeni mladenkama, a mnogi dizajneri vjenčanica žure kako bi u svojoj ponudi i sami predstavili hit veo koji si priželjkuju brojne mladenke.

Veo s perlicama

Pearlcore proglašen je najvećim trendom za vjenčanja u 2022. godini, a pomama za perlicama nastavit će se i u 2023. godini. S obzirom na to da su beskrajno elegantne i posebne, to nas nimalo ne čudi.

Buduće mladenke poludjele su za nekitom, torbicama i cipelama ukrašenim retro perlicama, a posebno je moderan veo posut tim malim sedefastim kuglicama.

Dagačak i lepršav ili kratak i slojevit, veo s perlicama šarmantan je trend koji ćemo na stylish mladenkama viđati cijele godine.

Dugački veo koji se nosi nisko

Zaboravite na veo u španjolskom stilu i druge bogato izvezene izvedbe ovog tradicionalnog vjenčanog komada. Dugačak, prozračan veo bez ikakvih detalja, koji se nosi nisko na raspuštenoj ili podignutoj kosi bit će izuzetno tražen kad krene sezona vjenčanja.

Ovakav romantičan veo izglično izgleda na putu do oltara, kao i na fotografijama, a jednako lijepo pristaje uz vjenčanice svih krojeva i duljina.

Mašne su micro trend koji je lako uklopiti u stajling

Dok veo za vjenčanje u tri navedena stila žari i pali fotografijama s vjenčanja, moramo spomenuti još jedan poželjan detalj, koji se lako može uklopiti u sva tri stila. Kako je u posljednje vrijeme porasla popularnost mašni za kosu, mnoge mladenke nose ih u kosi umjesto vela, ili ljupkom mašnom upotpunjavaju svoj veo.

Učitati još
Zatvori