Sve cool djevojke nose Uterqüe

Objavu dijeli Monica Anoz (@monicanoz)

U posljednjih desetak godina high street brendovi su u potpunosti promijenili svijet mode i način na koji razmišljamo o modi. Trendovi su se mijenjali sve brže, a posljednji it komad sada je postao dostupan baš svima i to po iznimno pristupačnim cijenama. Nakon što su široku publiku osvojili pristupačnim cijenama, high street brendovi su svojim modelima inspiriranim najnovijim trendovima osvojili i popularne it djevojke. Od Kate Moss i Alexa Chung do Olivie Palermo, odjednom, svi su nosili komad s high streeta.

Nakon prvih celebrity obožavateljica, nove generacija trendseterica postala je njihova savršena reklama. Influencerice sa stotinama tisuća pratitelja na njihovih blogovima, YouTube kanalima i društvenim mrežama sada su igrale ulogu it djevojaka nove generacije, a high street brendovi su bili njihova omiljena destinacija. Nakon što su se ljubiteljice Manga okupile iza zajedničkog hashtaga MangoGirls, Topshopa iza #topshopgirls i Stradivariusa iza #stradilooks, sve popularniji španjolski high street brend Uterqüe svoje je obožavateljice okupio iza #uterquesquad.

NAJPOSEBNIJI HIGH STREET BREND

Objavu dijeli Gosia Boy (@gosiaboy)

Već na samom početku Uterqüe se istaknuo kao sestrinski brend Zare. Ipak, nekoliko kolekcija je bilo dovoljno da kombinacijom odličnog dizajna i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, ali još uvijek pristupačnim cijenama osvoji popularne it djevojke.

Promišljeni dizajn ono je što Uterqüe zasigurno ističe u high street gomili. Iako je većina njihovih komada još uvijek inspirirana popularnim trendovima, pomak u posvećenosti dizajnu i detaljima donosi novu dimenziju svakom Uterqüe modelu.

SVI NOSE UTERQUE

Objavu dijeli Monica Anoz (@monicanoz)

Od samog početka, španjolski high street brend je zaintrigirao ljubiteljice mode, a iz kolekcije u kolekciju je osvajao sve više novih obožavateljica. Gotovo deset godina nakon svoje prve kolekcije, Uterqüe se ističe kao jedan od najzanimljivijih high street brendova čija popularnost iz dana u dan još uvijek raste. Njegove obožavateljice sada su se okupile na popularnom Instagramu iza hashtaga uterquesquad i postale naša omiljena nova modna ekipa.

Od dnevnih do večernjih, od ležernih do svečanih, odlične svakodnevne kombinacije nove modne ekipe ističu aktualne Uterqüe komade i donose odlične ideje kako ih nositi. Uz Giorgiu Tordini i Gildu Ambrosio koje su za Uterqüe snimile odlične lookbookove i postala dio najcool high street obitelji, neka nova lica sada su se svojim odličnim kombinacijama istaknula iza #uterquesquad na popularnom Instagram svojim odličnim street style kombinacijama.

Koji su najbolji Uterqüe komadi, kako ih nositi i tko su cool djevojke koje vrijedi slijediti na Instagramu? Najbolje od Uterqüe ekipe otkrivamo u nastavku.

Objavu dijeli Monica Anoz (@monicanoz)

Objavu dijeli Monica Anoz (@monicanoz)

Objavu dijeli Monica Anoz (@monicanoz)

Foto: Instagram

0