Urban Watch narukvice za vaš omiljeni sat

Urban Watch narukvice za vaš omiljeni sat

urban watch 7

Prije nekoliko sezona, minimalistički satovi definitivno su se vratili u modu, a jedan od predvodnik trenda kod nas bio je, i još uvijek je, mnogima omiljeni brend satova URBAN WATCH. Njegovi modeli postali su nezaobilazan detalj na zapešću brojnih modno osviještenih žena. Svoju popularnost zahvaljuju ne samo modernom dizajnu, raznolikosti modela i pristupačnim cijenama, već i zanimljivim i praktičnim rješenjima koja život čine zanimljivijim i ljepšim.

urban watch 6

Izmjenjive narukvice

URBAN WATCH vam također omogućuje da svakodnevno mijenjate svoj look uz izmjenjive narukvice. Na raspolaganju su vam kožne i metalne narukvice koje dolaze u raznovrsnim bojama tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Jednostavno i brzo, u samo nekoliko koraka zamijenite narukvice svog sata i dobit ćete potpuno novi look svakog dana. Nas su osvojile metalne narukvice u zlatnoj i srebrnoj boji, kao i kožne u nježnim pastelnim tonovima ružičaste boje.

URBAN WATCH 1

Poznati brend pripremio je i ekskluzivnu ponudu za sve čitatelje Journala. Svaki kupac sata s kodom za popust JOURNAL dobiva na poklon i jednu ekstra narukvicu. Sve što je potrebno napraviti je prilikom kupovine sata u košaricu dodati i jednu narukvicu po izboru, te zatim unijeti kod za popust JOURNAL kako bi ostvarili 100% popusta na narukvicu. Ponuda traje do 30. lipnja 2017, a URBAN WATCH web shop posjetiti možete ovdje.

urban watch 13

urban watch 16

urban watch 17

urban watch 14

urban watch 9

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori