Journal i Urban Watch donose vam popust na elegantne satove koji svima pristaju

Journal i Urban Watch donose vam popust na
elegantne satove koji svima pristaju

Iako jesen broji svoje posljednje dane, a zima sve više kuca na vrata, ne znači da ne smijemo još barem malo uživati u svoj raskoši prirode i njenim bojama koje nas okružuju.

Odnosi žute, narančaste i zelene čine jedinstven kolorit i priliku da svojim fotoaparatom ukrademo dijelić tog savršenstva. U toj idili lako zaboravljamo na vrijeme i prepuštamo se energiji prirode koja oblikuje naše poglede zauvijek uokvirene u slikama. URBAN WATCH ekipa je iskoristila dijelić te energije i svojom jesenskom kampanjom naglasila dvije nove kolekcije ručnih satova. Povratak svevremenskom dizajnu iz ranijih kolekcija u ICONE modelima savršeno će upotpuniti svaki stil dok će nove linije s dodirom zelene, kolekciju VERTE učiniti savršenim modnim detaljem svake žene.

Kako i vi ne biste zaboravili na vrijeme, Journal vam do kraja mjeseca poklanja ekskluzivnih 10% popusta na sve satove uključujući i već snižene modele. Kod kupovine na službenom online store-u URBAN WATCH unesite kod za popust JOURNAL i oraspoložite sebe ili dragu osobu.

Foto: Antonija Petrović

Model: Marija Biondić

Učitati još
Zatvori