Novi modeli UGG i MOU čizama

ugg9

Kada na scenu stupe zima i niske temperature, nema ništa bolje od oblačenja nogu u najtoplije čizmice koje postoje. A upravo takve, ugodne i tople, već se godinama nalaze u ponudi dva poznata modna brenda: UGG i MOU.

Gotovo četiri desetljeća nakon što su pokorili svijet, UGG modeli i dalje vrlo visoko kotiraju kod trendseterica. Obožavaju ih nositi čak i zvijezde, naročito modeli. Upravo je Rosie Huntington Whiteley, kao velika obožavateljica UGGsica, nedavno postala njihovo zaštitno lice, a uz novu ambasadoricu brend je predstavio i novo izdanje kultnih čizmica, koje su sada još udobnije i još otpornije na vanjske utjecaje. Prepoznatljive siluete u međuvremenu su postale iste, pa ćete i ove sezone pronaći toliko omiljene, klasične UGG modele.

mou7

MOU kolekcija za jesen/zimu, s druge strane predstavlja modele atraktivnog dizajna koji odišu komforom te stilskom impresijom. MOU bira samo najkvalitetnije materijale poput vrhunske kože, ali i drugih prirodnih materijala. Ovaj brend se ističe po specifičnom, ekološkom načinu proizvodnje čizama od prirodnih materijala. Udobnost, funkcionalnost i izdržljivost u kombinaciji s bogatim uzorcima, bojama i materijalima predstavlja MOU kao idealnu zimsku obuću.

Čizme oba brenda naći ćete u ponudi multibrand storea Fashion&Friends, i to na prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar, City Center one West), Rijeci (Tower Centar) i Splitu (Joker Centar, City Center one Split).

UGG:

ugg ugg2 ugg3 ugg4 ugg5 ugg6 ugg8 ugg7

MOU:

MTCA LIZBK mou3 IROB SISNA DUIRO

0