Jeste li znali da UGG ima i odlične buce za zimu?

Jeste li znali da UGG ima i
odlične buce za zimu?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

UGG čizmicama ove smo sezone posvetili mnogo prostora, znajući kako će one i ove godine biti veliki modni hit. I nismo se prevarili, jer poznati je brend s uvođenjem nekih novih stilova okupio još veću publiku zaljubljenica u UGG dizajn. No, klasična silueta UGG čizmica po kojima su i postale prepoznatljive definitivno više nije jedino što brend može ponuditi. Nova poslovna strategija nagnala je brend da pomiče vlastite granice i istražuje dotad neistražene teritorije, pa zavirite li danas u UGG web shop, primijetit ćete zapravo prilično šaroliku ponudu čizmi i gležnjača, koja se više ne oslanja isključivo na ikonični UGG model.

Neki dan su nam na Instagram profilu Rosie Huntington-Whiteley za oko zapele buce brenda UGG, a budući da je poznata manekenka ambasadorica brenda, bilo je odmah jasno kako se radi o jednom od novijih UGG stilova koje promovira. To su, ukratko, genijalne UGG buce.

A post shared by UGG® (@ugg) on

A post shared by UGG® (@ugg) on

UGG buce

Buce su unatrag nekoliko sezona postale itekako poželjan model zimske obuće i svakako jedan od traženijih. UGG sa svojim modelima buca pokriva čak i ovaj teritorij, a ono što vam obećaje su toplina, vrhunski osjećaj ugode i vodootporna kvaliteta, pa ćete s ovim čizmicama doista moći svugdje. Mi ih, naravno, zamišljamo na zimovanju na koje će se mnogi otisnuti u siječnju, a zanima li vas više o ovim modelima, najbolje da posjetite europski web shop brenda UGG.

UGG

UGG2

UGG3

UGG4

UGG5

UGG6

UGG7

UGG8

UGG9

UGG10

UGG11

UGG12

UGG13

Foto: UGG, Instagram

Učitati još
Zatvori