Cool brend majica poznatih sestara blogerica

song8

Da se modne blogerice također upuštaju u dizajnerske vode, više nije nikakva novost. Među posljednjima je to učinila Rumi Neely, jedna od najutjecajnijih blogerica na svijetu, koja je pokrenula modni brend Are You Am I. Liniju vlastite odjeće od 2014. godine imaju i Aimee i Dani Song, sestre i blogerice, koje svake sezone tržištu ponude malu, no vješto kuriranu kolekciju cool majica, a ponekad i haljina i asesoara.

song2

No, majice su definitivno komadi po kojima je brend Two Songs najbolje poznat. Sestre Song pokrenule su ga s idejom da kupcima ponude etičnu i društveno osviještenu modu, kao odgovor na poplavu robe na tržištu koju proizvode potplaćeni radnici, pa čak i dječje roblje, a sama odjeća nosi visoku cijenu i najčešće se raspadne nakon nekoliko pranja. Cijelu proizvodnju dovele su u Los Angeles, a djevojkama i ženama ponudile bazične komade svake garderobe, koji u istoj neće biti višak.

song5

T-shirt s natpisima doista su osnova ormara u kojem ih posjeduje svatko od nas, a Two Songs majice u ovoj sezoni dolaze sa šarmantnim natpisima, poput Amour ili Calovefornia, kao i u obliku sweatshirta. Sve majice istražite u web shopu brenda.

song7

song4

song3

song

song9

song6

Foto: Two Songs

0