Tri trendi kupaća kostima koji laskaju figuri

Planirate li ljetovanje i pokušavate pronaći savršeni kupaći kostim za sebe, sasvim sigurno znate kakav izazov, ali i stres može biti kupovina istog. Svaki oblik tijela je specifičan, a tražeći onaj primjerak koji će vam besprijekorno pristajati, vrlo vjerojatno ćete proći mnoge dućane i često biti nezadovoljni ponudom. U modi su trenutno tri stila o kojima biste ove sezone mogli razmisliti, a upravo oni laskaju ženskoj figuri, čine ju vitkijom ili željene zone drže na mjestu.

Prvi od njih je jednodijelni kupaći kostim, koji je nakon duge vladavine bikinija ponovno pronašao svoje mjesto na listi aktualnih trendova. Najpoželjniji jednodijelni primjerci oni su minimalističkog dizajna, jednobojni, koji pristaju kao druga koža, a u svojoj ih ponudi ima brend Mime Swim.

Tijelu daju jednu lijepu siluetu i klasični su, zavodljivi i sofisticirani. Možda ćete njima prikriti neke male nesavršenosti, no više će do izražaja doći to što ćete ovim badićima istaknuti ono najbolje na tijelu, pogotovo s modelima visokog izreza koji će izduljiti vašu siluetu.

Retro bikini s gaćicama visokog struka drugi je favorit sezone, kojeg je u svojoj kolekciji zastupio trenutno popularni brend Solid & Striped. U njemu su, primjera radi, snimljene Gigi Hadid, kao i Taylor Swift, što znači da laskaju gotovo svakoj figuri. Dodaju dojam oblina ako ih nemate, a ako ih imate, držat će ih na mjestu i naglasiti struk. Ovaj retro glamur koji će probuditi pin-up djevojku u svakome također kreira ženstvenu iluziju pješčanog sata.

Bikiniji s trokutićima u zamahu su i ovog ljeta, a riječ je o klasiku koji ne izlazi iz mode, već mu poznati brendovi s vremena na vrijeme daju neko novo i moderno ruho. Kiini Swimwear, primjerice, kao i Same Swim, brendovi su čiji pleteni modeli osvajaju simpatije trendseterica ove sezone.

Jednostavni, atletski i zabavni modeli naglašavaju manja prsa i drže na mjestu ona veća, pružajući im podršku. Ako su dobro krojeni, što najčešće jesu, daju definiciju i iluziju liftinga.  Podižu i daju definiciju.

Foto: Instagram

0