Tko radi najpopularnije visoke čizme?

Visoke čizme

Stuart Weitzman – @ohhcouture

Jedan od najvećih jesensko-zimskih trendova koji su se mnoge žene potrudile uvrstiti u svoju garderobu ove sezone definitivno su čizme iznad koljena. Popularnost su počele graditi još prošle godine, a Stuart Weitzman dizajnersko je ime koje ih je sa stilom vratilo na modnu scenu. Gigi Hadid, Lily Aldridge i Kendall Jenner, samo su neka lica modelinga i ujedno poklonice trenda, koje su ovoj zavodljivoj obući dale ‘must have’ predznak.

Visoke čizme 2

Stuart Weitzman – @vivaluxuryblog

Visoke čizme 3

Stuart Weitzman – @gabrielegz

Sve je počelo s ravnim modelom ‘Lowland’ celebrity postolara Stuarta Weitzmana, izrađenom u crnoj i mišje sivoj brušenoj koži, a zatim je uslijedio i model ‘Highland’, očekivano na visoku petu, te najnoviji hit ove sezone ‘Tieland’. Weitzmanovi modeli čizama s ravnom petom pronašli su publiku u ženama koje vole udobnost, ali i stil, dok su njegove čizme preko koljena na visoku petu postale omiljene zbog načina na koji izdužuju figuru.

Visoke čizme 4

Aquazzura

Modni brend Aquazzura, obožavan diljem svijeta zbog sandala s pomponima koje su ga dodatno proslavile, zimu je dočekao spreman s nekoliko opasno dobrih modela čizama iznad koljena. Talijanska elegancija i seksipil karakteriziraju svaki par ovih čizama, koje dolaze na visoku petu, izrađene su od ‘it’ materijala – baršuna i u pojedinim slučajevima dodatno optočene ukrasnim kukcima.

Aquazzura - @lindarella.de

Aquazzura – @lindarella.de

Visoke čizme 6

Aquazzura

Pravi ‘statement’ modeli redom nose imena ‘Fauna’, ‘Velvet Thigh High’ i ‘Ulyana’, a među poznatima i slavnima već su omiljeni. Budući da su dovoljno upečatljivi sami po sebi, nose se kao i većina ovih čizama uz toplo pletivo, predimenzionirane tunike i haljine, a dašak ležernosti dobivaju u kombinaciji s traperom.

Visoke čizme 7

Sigerson Morrison – @blankitinerary

Iako ponekad samozatajan, brend Sigerson Morrison također ima mnogo obožavateljica, koje vole njegove klasične i bezvremenske cipele. Iste takve su i visoke čizme, koje posljednjih tjedana osvajaju Instagram i blogosferu. ‘Berry’ i ‘Zetan’ trenutno su najpopularniji modeli, i to na tragu slavnih visokih čizama izrađenih od brušene kože i stvorenih za trendi dnevne i večernje kombinacije.

Visoke čizme 8

Sigerson Morrison – @notyourstandard

Visoke čizme 9

Sigerson Morrison – @weworewhat

Foto: Instagram

0