Udobne zimske papuče bez kojih ne možemo zamisliti pidžama party

Udobne zimske papuče bez kojih ne
možemo zamisliti pidžama party

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristin Leahy (@fancythingsblog) on

Zimski dani tjeraju nas da smišljamo razne zabavne aktivnosti kako bi vrijeme u zatvorenom proteklo što brže. Pidžama party popularan je oblik okupljanja koji osim druženja, služi za odijevanje najljepših pidžama uz zimske papuče i nezaobilazne dekice. Uz to potreban vam je dobar film ili društvena igra, prijateljice i topli napitci kao savršena formula za zimski sleepover.  Umorna stopala nakon cjelodnevnog nošenja čizama i cipela žude za odmorom. Kako bi i kod kuće izgledali dobro i osjećali se odlično, omiljeni brendovi pripremili su udobne papuče bez kojih ne možemo zamisliti zimu.

Šarmantne papuče za umorna stopala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia ? (@nadson.czyta) on

Nakon dugog radnog dana sve što trebamo je doći doma i uskočiti u nešto ugodno. Tople papuče, s padom temperatura, doputovale su iz ormara na naša stopala. Zbog današnjeg sjedilačkog načina života, problemi s cirkulacijom postali su ‘normalna’ pojava. Prednost često dajemo neudobnoj obući koja izgleda lijepo, zanemarujući udobnost i zdravlje nogu. Kako god okrenemo, stopala nas nose posvuda i trebali bismo im pridavati više pažnje. Trendseterice modu shvaćaju poprilično ozbiljno, pa osim na gradskim ulicama i u domovima pažnju posvećuju kućnim varijantama svojih kombinacija. Slobodno vrijeme rezervirano je za udobnu odjeću, no ona uz to može biti jednako stylish. Okupite prijateljice uz naznaku dresscodea koji uključuje lijepe papuče i cozy pidžame za idilični zimski pidžama party.

‘It’ modeli koje želimo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makiela Design (@makieladesign) on

Mnoge će se prisjetiti i svih onih lekcija i upozorenja koje su mame i bake dijelile o ‘bosačenju’ po kući. No, zimske papuče više nisu što su nekad bile. Danas ih nalazimo u izlozima omiljenih brendova i izgledaju ljepše nego ikada. Po uzoru na neke modele čak je napravljena i obuća za vanjsku uporabu. Romantičarke će uz svilene pidžame rado nositi modele s perjem i satenom. Maksimalnu udobnost garantiraju papuče koje se navlače poput debelih čarapa pa ćete s njima moći i na krevet. Popularni modeli od krzna grijat će nas kad temperature padnu ispod ništice. U nastavku zavirite u najbolje modele koje ćemo nositi u nadolazećim mjesecima.

Cozy zima 2018.

ZARA home

ZARA home

ZARA home

ZARA home

Women’secret

Women’secret

Women’secret

Women’secret

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Tezenis

Tezenis

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, ZARA home, Tezenis, Sinsay, Women’secret, Oysho, H&M

 

 

 

Učitati još
Zatvori