Outfit ideje stvorene za uživanje u adventu

Outfit ideje stvorene za
uživanje u adventu

Ispred nas je prosinac, posljednji mjesec u godini koji će i ove godine obilježiti najhladniji dani i najčarobnija blagdanska sezona. Iako će se temperature spustiti ispod nule, čarolija adventa natjerat će nas da napustimo toplinu domova i udobnost kauča te najmekšu i najtopliju dekicu zamijenimo jednako mekim pletivom i toplim kaputom.

Kombinacije za uživanje u adventu

Čak i kroz najhladnije prosinačke dane ove godine možete prošetati sa stilom. Od trendi modela kaputa do statement džempera koji će se istaknuti kao neki od najposebnijih komada sezone, high street i high end brendovi su ove godine ponudili zimske kolekcije koje su daleko od očekivanih i monotonih.

Instagram profile popularnih trendseterice posljednjih nekoliko dana ispunile su odlične kombinacije koje su istaknule ne samo najbolje komade iz aktualnih kolekcija, već i odlične ideje kako ih nositi. Iako se njihove stilovi bitno razlikuju, kaput se istaknuo kao ključni komad u svakoj od prvih street style kombinacija. Uz omiljene klasike, topli teddy kaput i modeli koje krasi karirani uzorak i jarke boje istaknuli su se kao savršeni trendi modeli koji su začinili i najjednostavnije kombinacije.

Ispod omiljenog modela zimskog kaputa ili jakne poznata lica street style scene su nanizala slojeve toplog pletiva, romantičnih midi haljina ili poslovnih hlača s trendi pomakom. Svaku kombinaciju savršeno su zaokružile čizme koje ove sezone dolaze u različitim modelima, bojama, materijalima i ukraše s raskošnim detaljima poput izvezenih floralnih motiva te sjajnih dragulja.

Ideje za odlične kombinacije koje donose savršen spoj stila i topline za hladne prosinačke dane, izdvojili smo u nastavku.

Preporuka

Zatvori