Raskoš predivnih haljina na ljetnoj djevojačkoj zabavi iz snova

Raskoš predivnih haljina na ljetnoj
djevojačkoj zabavi iz snova

Saint-Tropez istaknuo se kao savršena destinacija za djevojačku iz snova. Smješten na Francuskoj rivijeri, ovaj pitoreskni gradić je još u šezdesetim godinama prošlog stoljeća postao jet-set destinacija  poznata po predivnim plažama i uzbudljivom noćnom životu koju su obožavale zvijezde. Upravo su krajolik koji oduzima dah, vila u čijem se dvorištu nalaze stepenice koje vode ravno na plažu i odlična ekipa koja iz ruke nije ispuštala čašu šampanjca bili onaj savršeni spoj za djevojačku večer, točnije vikend, iz snova.

Uz predivan Saint-Tropez i ugodnu atmosferu tople ljetne večeri, ova djevojačka imala je neobičan zaokret – umjesto mladenke koje nije bilo, u fokusu su se našli raskošni, romantični i ženstveni modeli modnog brenda Zimmermann.

ZIMMERMANN VIKEND U SAINT-TROPEZU

Razlog neobične djevojačke na Saint-Tropezu bilo je otvorenje prve trgovine modnog brend Zimmermann. Inspirirani ljetom i djevojačkim večerima koje donosi ljetna sezona vjenčanja, popularni australski brend odlučio je organizirati pravi djevojački vikend u kojem su imale priliku uživati ambasadorice i obožavateljice brenda – glumice Emma Roberts i Olivia Munn, influencerice Jessie Bush, Caroline Daur, Evangelie Smyrniotaki, Linda Tol i druga poznata lica modne scene.

Baš poput Saint-Tropeza koji je postao sinonim za ljetnu jet-set destinaciju, Zimmermann je brend koji savršeno utjelovljuje karakter tople ljetne sezone. U središtu vikenda u Saint-Tropezu našli su se romantični i raskošni Zimmermann modeli za ljeto koje su popularne djevojke nosile u ženstvenim kombinacijama. U kombinaciji s pletenim torbama, retro sunčanim naočalama i prozračnim make upom, Zimmermann modeli u kombinacijama popularnih djevojka su jedina ljetna inspiracija koju trebamo.

Dašak atmosfere s vikenda koji je spojio uživanje u ljetu, modi i ugodno druženje u vrtu, uz bazen i na plaži brend je prenio je na svojim društvenim mrežama, a mi vam donosimo u nastavku.

Foto: Zimmermann

Učitati još
Zatvori