Najženstveniji proljetni favoriti koje želimo u svojoj garderobi

Najženstveniji proljetni favoriti koje
želimo u svojoj garderobi

Modno proljeće na policama omiljenih brendova počelo je nekoliko tjedana unazad, a i do službenog početka dijeli nas točno 10 dana. Ženstveni komadi nose se tijekom cijele godine, ali u proljeće izgledaju posebno dobro i uvijek nađu put do naših ormara kroz raskošne, romantične krojeve i divne tkanine.

Kao favoriti su se istaknule svilene bluze koje odlično izgledaju na traperice i ‘slingback salonke’ za svaki dan. Neizostavan cvjetni uzorak i šarmantne točkice prvi su vjesnici proljeća, a nose se na haljinama koje će osvojiti modne entuzijastice.

Ženstveni komadi ovog proljeća su favoriti

Marame već neko vrijeme vladaju scenom modnih dodataka, najčešće se nose u kosi, oko vrata ili ležerno vezane za ručku torbe. U svakom slučaju to je jedan od nezaobilaznih komada koji podižu svaku kombinaciju na chic razinu. Kada spominjemo romantičan, prozračan, proljetni stil, ženstveni komadi su apsolutni imperativ i favorit ove sezone.

Trendove koji se sezonski mijenjaju teško je pratiti, a pogotovo trendsetericama koje uvijeke pokušavaju biti u korak s vremenom i u najpoželjnijim ‘it’ komadima. Svoju popularnost, čini se, nastavljaju u revijalnom tonu graditi i midi suknje, točnije plasirane i svilene midi suknje. Osim što su lepršave i ugodne idealne su za prve toplije dane uz gležnjače, balerinke i trendi tenisice, a uz ‘slingback’ salonke transformiraju kombinaciju u otmjeni outfit za izlazak.

Osvježenje garderobe pronašli smo u high street, ali i high end ponudi, pa će se ovisno o budžetu naći ponešto za svakoga. Razigrane osjećaje koji dolaze s prvim proljetnim zrakama sunca usmjerite na maštovite kombinacije i igru spojivog s naizgled nespojivim. Ženstveni komadi koje smo okupili ujedno su i bezvremenski klasici, pa koji su onda naši favoriti?

Romantične bluze

H&M

Mango

Orseund Iris

Plisirane i svilene suknje

ZARA

Christopher Kane

Stradivarius

Marame

H&M

Gucci

Stradivarius

Točkaste i cvjetne haljine

ZARA

RIXO

H&M

Slingback salonke

Mango

Balenciaga

ZARA

 

Foto: Instagram, ZARA, Mango, H&M, Stradivarius, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori