NA-KD x faces i don’t know: Genijalna kolekcija iz koje želimo sve komade

NA-KD x faces i don’t know: Genijalna
kolekcija iz koje želimo sve komade

NA-KD

NA-KD

Kolekcija nastala u suradnji NA-KD i londonske ilustratorice Meg Abbot koja se krije iza imena faces i don’t know je baš sve što želimo i što nam treba za ove proljetne dane. faces i don’t know ilustratorica je iz Londona, prepoznatljiva po ilustracijama koje su napravljene od jednostavnih, spontanih linija. Umjetnica koristi tintu i akvarel, a radovi su najčešće inspirirani prijateljima, strancima i kipovima.

Svi komadi u minimalističkom ruhu

Upravo su takve motive ima i kolekcija koju je Abbot ostvarila u suradnji s modnim brendom NA-KD. Kolekcija je sastavljena od osam komada, od odjeće do modnih dodataka. U njoj se nalaze jednostavne t-shirtice, haljine na preklop, košulje, traperice i marame. Svi su komadi u minimalističkom stilu i dolaze u crnoj ili bijeloj boji, baš kao što su i originalni radovi same umjetnice.

NA-KD

NA-KD/faces i don’t know

Haljine su na preklop jer takav kroj laska svakoj figuri, a dolaze u dvije varijante: crna je mini, dok je bijela maxi. Osim haljina, i t-shirtice dolaze u nekoliko varijanti: u crnoj i bijeloj boji te s tri različita printa. Svi ostali komadi, traperice, košulja i marama su u u bijeloj boji. Basic komadi dobrodošli su u svakom ormaru, bez obzira na godišnje doba, jer se mogu kombinirati na mnogo načina. Bezvremenska je kombinacija bijele majice i jeansa, a bijela košulja je must have pa zašto se, umjesto klasične bijele, ne bi odlučili za onu s genijalnim ilustracijama.

NA-KD

NA-KD/faces i don’t know

Svi odjevni komadi dostupni su NA-KD web shopu, a cijelu kolekciju možete pogledati u nastavku.

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD

NA-KD

Foto: NA-KD, faces i don’t know

Učitati još
Zatvori