Ženstvene haljine koje ćemo nositi od jutra do večeri

Ženstvene haljine koje ćemo
nositi od jutra do večeri

Prvi sunčani dani u novoj godini, iako još uvijek hladni, podsjetili su nas da se polako približavamo novoj sezoni koja donosi ne samo više temperature, već i nove modne trendove i komade u našu garderobu. Uz trendove čije vrijeme tek dolazi, prijelazno razdoblje i prvi proljetni dani vratit će nas i starim modnim favoritima – najtoplije zimske kapute zamijenit će klasični blejzer s trendi pomakom, tople pulovere cool T-shirt, dok će traperice još uvijek ostati savršeni početak svake ležerne kombinacije. Uz klasike i ležerne basic modele, u središtu proljetnog ormara naći će se i ženstvene haljine koje ćemo birati za svaku priliku i nositi od jutra do večeri.

ŽENSTVENE HALJINE ZA BAŠ SVAKU PRILIKU

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratite u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka.

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom ovog proljeća. Kao prvi ženstveni favorit za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane kada će svježina još uvijek biti u zraku, a proljetne jakne i kaputi nezaobilazni dio svake kombinacije istaknut će se haljine od finog tankog pletiva koje donose savršeni spoj topline i elegancije. U ormare će se brzo vratiti i modeli na preklop te košulja-haljine u kojima ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom, najpopularnije haljine za proljetnu sezonu donose i nekoliko jednako neodoljivih kolorističkih izbora – za sve ljubitelje minimalnog stila modne kuće i brendovi već su u prvim proljetnim kolekcijama donijeli malu crnu haljinu u novom, još boljem i modernijem izdanju, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim modelima ukrašenim šarmantnim točkastim, ljupkim cvjetnim ili trendi životinjskim uzorcima.

Od male crne haljine za proljeće 2019. do midi modela na preklop u kojima ćemo i ove godine viđati baš sve trendseterice, u nastavku donosimo najbolje modele haljina iz prvih proljetnih kolekcija za baš svaku priliku.

U TRENDI UZORCIMA

Mango

Rouje

Gabriella

HALJINA NA PREKLOP

Realisaton Par

Vero Moda

Valentino

KOŠULJA – HALJINA

Marina London

Anna Mason

H&M

MALA CRNA HALJINA

Mango

Ulla Johnson

Massimo Dutti

OD FINOG I TANKOG PLETIVA

Victoria Beckham

Asos Design

H&M

Učitati još
Zatvori