Zavodljivi top u 30 modela za sve tulume u 2019.

Zavodljivi top u 30 modela za
sve tulume u 2019.

Sezona blagdanskih druženja i novogodišnjih tuluma je iza nas, no s prvim danima 2019. godine zakoračili smo u novu party sezonu koja će bez sumnje donijeti bezbroj razloga za odlične provode – od rođendanski slavlja do festivala i odličnih koncerata zbog kojih ćemo ponekad potegnuti i izvan Hrvatske. Nova party sezona u svakom će ormaru tražiti nekoliko novih party komada. Iako će se jednostavne, ženstvene i efektne haljine istaknuti kao onaj najpopularniji izbor unutar party garderobe, najudobniji i najcool look stvorit će jednostavna kombinacija traperica i zavodljivog topa.

ZAVODLJIVI TOP – SVE ŠTO VAM TREBA ZA SAVRŠENI PARTY LOOK

Inspirirani slip haljinama i svilenkastim negliže topom, ukrašeni raskošnim uzorcima ili u neutralnim nijansama, ali sa zanimljivim pomakom u kroju i silueti, novi party topovi donose neodoljiv spoj raskošnih materijala poput svile, čipke i satena, neutralnih tonova ili raskošnih uzoraka te upečatljivih ili decentnih detalja koji im daju dodatni šarm.  Top koji spaja minimalizam slip modela i pidžama trenda i ove će sezone osvojiti minimalistice, dok će ljubitelje više je više filozofije unutar ormara oduševiti asimetrični krojevi unutar kojih se spajaju volani ili razigranost uzoraka. Kako bi i najjednostavnijim siluetama dodali party sjaj, poznati brendovi spojili su ih s raskošnim materijalima poput satena i svile te sjajnim metalik detaljima.

Sezane

Kako nositi novi party favorit? Sve što će vam uz zavodljivi top trebati za elegantni i efektni, ženstveni i cool party look je najudobniji par traperica i jednako udoban par čizama, cipela ili sandala s povišenom potpeticom u kojoj plesati cijele večeri.

Trideset najboljih modela za sve izlaske i tulume koje donose nadolazeći mjeseci izdvojili smo u nastavku.

Sezane

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Rouje

Rouje

Rouje

H&M

H&M

H&M

H&M

Reserved

Reserved

Zara

Zara

Zara

Zara

Stradivarius

Topshop

Topshop

Erdem

Attico

Rixo

River Island

Asos Design

Asos Design

Učitati još
Zatvori