Jedna odlična krznena bunda krije se u poznatoj high street trgovini

Jedna odlična krznena bunda krije se u
poznatoj high street trgovini

U najhladnijim danima, prvu poziciju na vješalicama modnih trgovina zauzimaju krznene bunde. Pritom se sve više pozornosti pridaje umjetnom krznu i traže se načini kako ga učiniti što atraktivnijim, kako bi se smanjila upotreba pravog životinjskog krzna. Modnim se brendovima mora priznati kako su uspjeli u tome da umjetno krzno izgleda gotovo jednako kao ono pravo, a osim toga da i jednako dobro grije, ali da ima pristupačnu cijenu. To je definitivno win-win situacija za sve, i za proizvođače, i za kupce.

Smeđa krznena bunda pritom je jedan od većih modnih klasika, čija privlačnost nije izblijedila ni kroz silna desetljeća u kojima se nosila – i još uvijek se nosi. Sada interpretirana u umjetnom krznu, nameće se kao jedan od poželjnijih modela bundi za zimsku sezonu, a jedan odličan model upravo je stigao u omiljenu high street trgovinu Zaru.

Zara smeđa krznena bunda

Sastav ove bunde kombinacija je akrilnog, poliesterskog i modakrilnog vlakna, a vanjski dojam mogao bi dovesti do zabune kako se radi o pravom krznu. Zara je definitivno vješto interpretirala ovaj zimski odjevni klasik i učinila ga vrlo aktualnim. Bunda je srednje duljine, ima velike revere i dolazi sa dva džepa. Svojom će teksturom podići i učiniti glamuroznim skoro svako modno izdanje, a najbolje od svega je što za ovu bundicu nećete morati ići u minus – prodaje se po cijeni od 699,90 kuna. Više o njoj doznajte u Zara trgovinama i u web shopu brenda.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori