15 najboljih novih komada koji su upravo stigli u Zaru

15 najboljih novih komada koji su
upravo stigli u Zaru

Polako se približavamo kraju godine, a s posljednjim danima u 2018. i velikim sezonskim sniženjem ispred nas, high street brendovi predstavili su svoje posljednje odjevne komade. Među najpoželjnijim komadima u prosincu istaknuli su se odlični novi modeli s potpisom španjolskog high street brenda Zara. Kao još uvijek jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu koji jednako obožavaju modne urednice, hollywoodske zvijezde, vojvotkinje s kraljevskog dvora i velika modna publika u potrazi za istovremeno trendi i pristupačnim komadima, Zara plijeni pažnju sa svakim novim odjevnim komadom ili modnim dodatkom, a posljednja kolekcija za 2018. godinu savršeno je zaokružila još jednu uspješnu modnu godinu iza njih.

POSLJEDNJA ZARA KOLEKCIJA ZA 2018. GODINU

Najnovija Zara kolekcija i posljednja Zara kolekcija u 2018. godini donijela je jednostavnost elegantnih klasika u kombinaciji s efektnim modnim dodacima, najvećim trendovima sezone i novim party favoritima. Rezultat je savršena modna priča za mjesec prosinca koja donosi baš sve što možemo poželjeti za čarobnu i glamuroznu blagdansku sezonu. Među najnovijim Zara odjevnim komadima i modnim dodacima nalaze se zimski klasici s modernim pomakom, ali i novi modni favoriti iza čijeg se efektnog izgleda nalaze najpoželjniji trendovi sezone u svojem najraskošnijem obliku – posuti šljokicama ili od raskošnih materijala.

Od sasvim jednostavnih komada pletiva i elegantnih dugih kaputa do ženstvenih bluza i party haljina i suknja koje su stigle taman na vrijeme za sve najveće blagdanske tulume, izdvojili smo petnaest najboljih novih komada koji su upravo stigli u Zaru, a koje nećemo skidati do kraja godine.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori