Zara noviteti zbog kojih bismo mogli preskočiti sniženja

Zara noviteti zbog kojih bismo mogli
preskočiti sniženja

Ispred nas je drugi krug ljetnih sniženja koji donosi još bolje popuste i pristupačnije cijene zbog kojih ćemo teško odoljeti shoppingu. Iako je sezonsko sniženje još uvijek najpopularnija tema u modnom svijetu, brojni brendovi predstavili su nove kolekcije koje bez sumnje zaslužuju jednaku pažnju. Jedan od njih je i popularnih španjolski high street brenda Zara koji u najnovijoj kolekciji donosi modele zbog kojih ćemo (gotovo) zaboraviti na sniženja.

Savršeni spoj ljetnih modela u kojima ćemo dočekati kraj najtoplije sezone, ali i onih koje ćemo nositi u prijelaznom razdoblju i koji će biti dio naših prvih jesenskih kombinacija još jednom je ponudio sve što možemo poželjeti u vlastitom ormaru – ljetnom i jesenskom.


NAJNOVIJA ZARA KOLEKCIJA

U najnovijoj Zara kolekciji ljetnim favoritima u nekoliko novih modela pridružili su se i prvi jesenski trendovi koji su najavili sezonu ispred nas. Iako se jesenski dani čine daleko, Zara kolekcija dokazala je da nikad nije prerano početi razmišljati o garderobi za sljedeću modnu sezonu.

Uz ženstvene haljine koje ćemo birati za jednostavan i efektan ljetni look, među novitetima našli su se i prve lagane jakne koje ćemo preko omiljenih modela iz ljetne garderobe prebaciti u prijelaznom razdoblju, traperice koje i u nadolazećoj jesenskoj sezoni biti savršeni početak svakodnevnih kombinacija s dozom ležernosti te fine i tanke pulovere koji su tek početak raskošne jesenske i zimske modne priče s pletivom u glavnoj ulozi.

Novitete popularnog španjolskog high street brenda koje obožavaju trendseterice i celebrity zvijezde s besprijekornim stilom već možete pronaći na policama najbliže Zara trgovine i u online shopu, na naše favorite izdvojili smo u nastavku.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori