55 najboljih modela na ljetnom sniženju u Zari

55 najboljih modela na ljetnom
sniženju u Zari

Iako ljeto još nije ni počelo, modni brendovi već su najavili početak ljetnih sniženja. Veliko ljetno sniženje tradicionalno počinje 26. lipnja, no iz godine u godinu, modni brendovi sve ranije kreću s prvim ljetnim popustima i ponudama. Od high enda do high streeta, sredina lipnja donosi odlične popuste koji će se još jednom istaknuti kao odličan trenutak za shopping. Nekim od najpopularnijih modnih brendova i online shopping destinacija koji su već krenuli s ljetnim sniženjima jučer se pridružila i Zara.

Počelo je najpopularnije sniženje (svake) sezone

Jedno od najiščekivanijih sniženja svake sezone je ono španjolskog high street brenda Zara. Kao jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, Zara je za mnoge omiljena shopping destinacija kojoj je gotovo nemoguće odoljeti, a odlični popusti učinit će ju još privlačnijom. Nakon jučerašnjeg početka sniženja u online shopu i na aplikaciji, veliko ljetno sniženje danas je krenulo i u svim trgovinama popularnog high street brenda.

Početak ljetnog sniženja u high street brend Zara donio je baš ono čemu smo se nadali – najpopularnije odjevne komade i modne dodatke iz proljetne i ljetne kolekcije na popustu i do 60%. Iako će u drugom krugu ljetnog sniženja, cijene biti još i niže, brojni komadi već će nestati tako da je sada savršeno vrijeme za shopping. Bilo da tražite nekoliko noviteta za ljetnu garderobu, omiljene basic modele koje ćete nositi i nakon završetka ljetne sezone ili trendi modne dodatke, sve ih već možete pronaći na sniženju u Zari.

Pedeset i pet naših favorita izdvojili smo u nastavku, a cijelu ponudu istražite u najbližoj Zara trgovini ili na zara.com.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori