30 najljepših ljetnih haljina do 300 kuna

30 najljepših ljetnih haljina do 300 kuna

Ljeto nam se sve više bliži, a mnogi su iskoristili priliku da unatrag tjedan dana otputuju, naravno unutar Hrvatske, na kratke izlete na more ili u svoje vikendice. Osjećaj najtoplije sezone koja će nam uskoro pokucati na vrata sve je jači, a u tom ritmu djeluju i poznati modni brendovi, koji se polako, ali sigurno spremaju za kupce u potrazi za ljetnom garderobom.

Nadamo se da ćemo od ovog ljeta izvući maksimum u aktualnim okolnostima, a potraga za novim komadima za ljetni ormar, mnoge će odvesti u smjeru cijenom pristupačnih high street brendova. Možemo reći kako je u pogledu shoppinga proljetna sezona otpisana, no zato su high street brendovi svoj fokus prebacili upravo na ljeto i posljednjih nam tjedana stalno vedre raspoloženje novim ljetnim hitovima za svaku žensku garderobu.

30 Zara haljina do 300 kuna

A što je ljetna garderoba bez barem jedne savršene haljine, upitale smo se i same. U Zari smo pronašle pregršt modnih favorita i najbolja vijest od svega je da svaka od 30 haljina koje vam donosimo ne košta više od 300 kuna. Od prozračnih bijelih haljina od prirodnih materijala s rupičastim elementima pa sve do lepršavih modela u osvježavajućoj boji limete, tirkiznoj i narančastoj, izbor 30 haljina iz Zare do 300 kuna pronađite u nastavku.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori