Prvi kaputi su stigli u Zaru i izgledaju odlično

Prvi kaputi su stigli u Zaru i
izgledaju odlično

Modni svijet još jednom je korak ispred nas – dok smo mi tek zakoračili u jesensku sezonu i odvažili se na onu veliku transformaciju ormara u kojima su posljednje ljetne favorite zamijenili jesenski klasici i modni noviteti, popularni modni brendovi već su predstavili prve komade za zimu. Uz pletivo te elegantne, udobne i praktične čizme koje će biti jedine cipele koji ćemo zapravo trebati u novoj sezoni, najnovije kolekcije istaknule su kaput kao jedan od ključnih komada za nadolazeće zimske dane.

U klasičnom izdanju ili s novim trendi pomakom, odlične kapute koje ćete odmah poželjeti dodati svojoj zimskoj garderobi pronašli smo među prvim zimskim modelima s potpisom high street brenda Zara.

PRVI ZARA KAPUTI ZA JESEN I ZIMU

S prvim hladnijim jesenskim danima, kaput će postati jedan od nezaobilaznih odjevnih komada u baš svakoj odjevnoj kombinaciji. Nova sezona istaknula je i nove favorite koji nas vraćaju eleganciji klasičnih krojeva, ali donose i nekoliko zanimljivih detalja i kolorističkih rješenja.

Veliki povratak klasika u svijetu kaputa donosi naglasak na duge modele, jednostavne linije i neutralne boje među su se kao apsolutni favoriti istaknule crna, siva i boja devine dlake, dok su trendi modeli istaknuli karirani uzorak, oversized siluetu i efektne detalje poput zlatnih gumbi.

U nastavku donosimo dvadeset i pet najboljih modela iz prve Zara kolekcije kaputa za jesenske i zimske dane.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori