Zara bestselleri koje želimo u proljetnoj i ljetnoj garderobi
Zara bestselleri koje želimo u proljetnoj i ljetnoj garderobi

Zara bestselleri koje želimo u
proljetnoj i ljetnoj garderobi

Nova sezona nam je pred vratimo i moramo odlučiti u koje modne komade ćemo uložiti. Trendovi se izmjenjuju na tjednoj bazi, a mi smo često zasićeni i ne znamo što odabrati. Prvi savjet je svakako kreiranje capsule garderobe.

Pitate se zašto. Naime, to je najjednostavniji način kako biste bezbrižno i brzo kreirali svoje kombinacije za svaki dan. Naš prijedlog je ulaganje u statement komade i vibrantne modne detalje s kojima ćete postići wow efekt. Zarina nova kolekcija nam se sviđa, a njihovi bestselleri su odličan odabir za nadolazeću ljetnu sezonu. Što smo izdvojili samo za vas, saznajte u nastavku.

Zara bestselleri za kreiranje upečatljivih outfita

Bliži nam se vrijeme raznih svečanih događaja na kojima želimo zablistati. Ne želimo kupovati komade koji su isključivo za prigode, a kasnije ih ne nositi jer tako ćemo prebukirati garderobu. Upravo zbog toga, vrijedi uložiti u statement odjevne predmete koji se mogu nositi na više načina i za različite prigode. Naš favorit je svakako odijelo, a s obzirom na to kako nam se bliži ljeto, predlažemo laneno odijelo. Riječ je o komadu koji možete nositi na dnevne, svečane, večernje i poslovne kombinacije ovisno o onome s čim ga kombinirate.

Za dnevni outfit predlažemo sportske sandale i ceker, dok za večernji look možete odabrati sandale na petu i mini torbicu.

Osim odijela, možemo primijetiti kako su u trendu haljine srcolikog izreza koje će vašoj kombinaciji dati poseban dašak glamura. Ove haljine predlažemo kombinirati na salonke za događaje u kojima želite posebno zablistati.

Kada govorimo o bojama, u modi je sve iako prevladavaju neutralni tonovi i sve nijanse bež. S tim nećete pogriješiti, a takav look možete upotpuniti adekvatnim modnim detaljima. No, možete se odučiti i za razigranu kombinaciju u kojoj ćete odmah biti primijećeni. U nastavku izdvajamo naše favorite iz aktualne kolekcije koji su trenutno najprodavaniji komadi u Zari.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara.

Učitati još
Zatvori