Najnoviji trendovi Zalando Designer kolekcije
Najnoviji trendovi Zalando Designer kolekcije

Najnoviji trendovi Zalando
Designer kolekcije

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču o najnovijim trendovima i proslavili slobodu izražavanja.  Ovog puta pod nazivom “Način na koji se krećemo” i uz pomoć hvaljenog koreografa i redatelja pokreta  Nicolasa Hucharda koji je usmjerio skupinu kreativaca koji su se, zajedno s njime, našli ispred  kamere.

Kreativnom krugu koji okuplja Zalando u sklopu Designer kampanje pridružili su se talenti sve od Švedske do Brooklyna –  Glen Mban, Ursula Wångander i May Hong. Riječ je o multidisciplinarnim kreativcima koji obuhvaćaju područja stiliziranja, modeliranja, umjetničkog vodstva i glume, istražuju samoizražavanje kroz pokret, sve u stilovima koji su pomno izabrani iz bogatog Zalando Designer asortimana.

Zalando Designer kolekcija polazište je za luksuznu modnu inspiraciju, pri čemu će ljubitelji mode otkriti i kupovati etablirane i nove marke. Nudi dizajnerske brendove kao što su Missoni, Erdem, GCDS, David Koma, Staud, 032C, ADERERROR, MM6, Victoria Beckham, Proenza Schouler i Roksanda.

Pogledajte lookbook i prema savjetu stilista Edema Dossoua potražite u Zalando Deisgner AW kolekciji nešto za sebe u OVDJE.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori