Yves Saint Laurent tote torba najpoželjniji je komad sezone
Yves Saint Laurent tote torba najpoželjniji je komad sezone

Yves Saint Laurent tote torba
najpoželjniji je komad sezone

Svjedoci smo da se trendovi u svijetu mode mijenjaju rapidnom brzinom. Trendovi koji su nas pratili prošle sezone zamijenjeni su novim koje jedva čekamo uvrstiti u svoj stil. Kao jedan od velikih trendova prošlih sezona nametnule su se mikro torbice. Izgledom vrlo nepraktične, a stilski izrazito chic. Mikro torbice vladale su modnim svijetom gotovo cijelu prošlu godinu, a jedan od brendova kojem možemo pripisati zasluge ovog trenda je Jacquemus. Kada je Jacquemus prije par godina lansirao mikro torbicu naziva ‘Le Chiquito’ svijet je apsolutno poludio za njima. Poseban oblik, dizajn i vibrantne boje isticale su ove torbice od ostalih na tržištu. Mikro torbice postale su statement piece kombinacija svake trendseterice, no dolazi li vrijeme u kojem mikro torbice padaju u zaborav i na modnu scenu nam se vraća trend velikih torba?

U modu se službeno vraća trend velikih torbi!

Zadnjih mjeseci viđamo sve veći trend velikih torba, odnosno tote bags, koje nose gotovo sve trendseterice. Svjedoci smo koliki je hype izazvala Marc Jacobs tote torba prije par mjeseci, a sada su svi ludi za Yves Saint Laurent tote torbom.

Tote torbe karakterizira njihova veličina. One su u suštini torbe svaštalice u koje nam stane sve što nam je potrebno za taj dan. Stvorene su za urbane žene čiji planovi im ne dopuštaju da usred dana svoju dnevnu torbu zamijene noćnom. Mišljenja smo da ne može svaka dnevna torba zamijeniti noćnu, ali ova Yves Saint Laurent torba je potencijalni kandidat. YSL tote torba izrađena je od kože i krase ju zlatni detalji, a njena veličina idealna je za svake prigode. Preko dana u nju stane svaka sitnica koja vam je potrebna, a sama torba je elegantna te može poslužiti kao modni detalj za noćni look. Možemo reći kako je ova torba zasigurno it komad sezone i da ćemo ju nositi cijele godine. Kako ovu torbu nose naše omiljene trendseterice pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram, Yves Saint Laurent

Učitati još
Zatvori