U prodaju se vratio omiljeni baloner koji je osvojio street style scenu

U prodaju se vratio omiljeni baloner koji
je osvojio street style scenu

Weekend Max Mara, sestrinski brend ikonične Max Mare, kroz godine se na modnoj sceni proslavio s nekolicinom svojih bestsellera, kojih se modna publika jednostavno ne može zasititi. Svima će nam već na prvu pomisao kultnih Weekend Max Mara proizvoda sigurno pasti na pamet slavne Pasticcino ‘pouch’ torbe koje se iz sezone u sezonu na policama ove trgovine pojavljuju u niz novih veličina, materijala, uzoraka i boja, no Weekend Max Mara u novije vrijeme ima još jedan prodajni hit koji se zbog potražnje stalno vraća natrag.

Riječ je o izuzetno chic baloneru, čijem dizajnu i općenitom faktoru privlačnosti nisu odoljele ni Hrvatice, pa je posljednjih godina postao jedan od istinskih favorita domaće i inozemne street style scene. Upravo je dizajn ono što ga izdvaja iz mase drugih balonera koji svakog proljeća preplave trgovine i za njega bismo definitivno mogli reći da je klasik s twistom.

Ono što ćete već na prvi pogled primijetiti na njemu je logo brenda koji krasi njegovu stražnju stranu, pa se radi o definitivno najupečatljivijem modnom trenutku kada je riječ o ovom komadu. Osim toga, krasi ga color-block kombinacija tonova unutar iste, laskave bež boje, rukavi su prugasti i dolaze u blago voluminoznom, puf kroju, a osim njih naglašen je i struk jednom kada zavežete njegov remen. U ovom komadu vidimo se u svim mogućim prigodama, od odlaska na plac subotom, preko ležernih kava s prijateljicama koje traju satima, pa sve do chic poslovnih kombinacija. Jedno je sigurno, Weekend Max Mara odavno je autoritet za kvalitetne i bezvremenske balonere, a ovaj model nije iznimka!

Pronaći ga možete već danas u Weekend Max Mara trgovini u Zagrebu, na adresi Teslina 8.

Foto: Weekend Max Mara

Učitati još
Zatvori