Više od ljetnog trenda! Stigle su Birkenstock natikače za jesen 2021.

Više od ljetnog trenda! Stigle su
Birkenstock natikače za jesen 2021.

Svake godine pišemo vam o najnovijim modelima Birkenstock natikača, dostupnima u Europi i svijetu, i čini se da interes za njima nimalo ne jenjava. Prepoznatljivi modeli i siluete u kombinaciji s nekim novim bojama, materijalima ili detaljima, provjereno su uspješna formula za ovaj poznati brend natikača koji iz godine u godinu okuplja sve više svojih poklonica diljem svijeta.

Ako pitate nas, jedna od najboljih adresa na kojoj ćete pronaći najaktualnije modele iz Birkenstock ponude svakako je europski webshop brenda, koji prvi ima novitete iz Birkenstock svijeta. Iznimka nije ni ovaj kolovoz, u kojem stižu novi modeli kultnih natikača. U ovom webshopu već su dostupni!

Nova kolekcija pokazuje nam da su Birkenstock natikače mnogo više od prolaznog ljetnog trenda. Na njih ćemo se oslanjati i ove jeseni, no ovog puta u nekim novim materijalima i nijansama.

Na jesen će do izražaja naročito doći Birkenstock modeli u brušenoj koži, kao i u neutralnijim i zagasitijim bojama. To su redom zemljani tonovi, bordo crvena, breskvasta, siva boja… Izbor je itekako zanimljiv, a hit modele iz jesenske kolekcije otkrivamo vam u nastavku!

Birkenstock natikače za jesen 2021.:

Foto: Birkenstock

Preporuka

Zatvori