Cool proljetne šlapice inspirirane Venecijom

Cool proljetne šlapice
inspirirane Venecijom

Objavu dijeli ALEXIS (@alex_brds)

Venecija je jedan od onih magičnih gradova kojem se uvijek rado vraćamo, a vjerujemo kako nismo jedini. Gradić na vodi koji je mnogima nepresušno nadahnuće, inspirirao je i dvije sestre da pokrenu vlastiti modni brend. One su Viola i Vera Arrivabene i stoje iza brenda ViBi Venezia, koji je u modnom svijetu postao poznat po cool šlapicama za tople proljetne i ljetne dane.

ViBi Venezia rodio se iz njihove strasti koju osjećaju prema Veneciji kao svom rodnom gradu, a na brojnim putovanjima na koja su odlazile, prijatelji bi ih redovito molili da idući put sa sobom ponesu i par šlapica poznat kao tipična obuća venecijanskih gondolijera, takozvane ‘furlane’. Jednog dana došle su do zaključka kako bi same trebale stvoriti ovu obuću i predstaviti ju kao svojevrsni venecijanski suvenir, koji će putovati svugdje po svijetu. Njihov brend ViBi Venezija, svjetlo dana ugledao je u ljeto 2015.

Zašto baš furlane? To su cipele njihova djetinjstva i ne samo da su odrasle noseći ih, već ih nikada nisu prestale obožavati. Osim što su udobne, sestre ističu kako ove šlapice idu uz skoro svaki outfit. Viola je pritom u tvrtci zadužena za kreativnu stranu priče i društvene mreže, a Vera je posvećena brojevima. Kao svoje klijente zamišljaju chic, intelektualne i pomalo avangardne žene i muškarce i općenito sve one koji vole putovati, biti avanturisti i otkrivati nove stvari.

Objavu dijeli ALEXIS (@alex_brds)

Danas njihove šlapice nosi čak i zvjezdana klijentela, u kojoj su top model Natalia Vodianova i poznati dizajner cipela Edgardo Osorio koji stoji iza omiljenog brenda Aquazzura. A koga bi još sestre voljele vidjeti u svom dizajnu? Luchina Viscontija i Miucciju Pradu.

 

ViBi Venezia

 

Ove venecijanske šlapice ručno su izrađene i proizvedene u Italiji te dolaze u veličinama i stilovima za žene, muškarce i djecu. Sestre im daju atraktivan imidž, pa dolaze u pastelnim i jarkim bojama, platnu, baršunu i tvidu, s prugicama, zvjezdicama ili kariranim uzorkom… Brojne modele možete pogledati na web stranici brenda i također ih kupiti u webshopu Luisa via Roma.

3-3-1390x1024 4-3-1390x1024 2-4-1390x1024 1-4-1390x1024

Foto: ViBi Venezia, Instagram

Učitati još
Zatvori