Trendi torbe u koje će vam stati baš sve

Trendi torbe u koje će vam stati baš sve

Prvi proljetni dani označili su početak velike transformacije modnog svijeta i našeg ormar u čijem će se središtu sada naći neki novi trendovi i favoriti. Ipak, uz najpoželjnije nijanse sezone, raskošne uzorke, neočekivane pomak u krojevima koji će u trenu osvježiti proljetni look, u svakoj garderobi svoje mjesto još uvijek će pronaći svi oni jednostavni i svestrani odjevni komadi i modni dodaci koji će još jednom odigrati glavne uloge u kreiranju svakodnevnih kombinacija.

Kao jedan od ključnih modela bez sumnje će se istaknuti dnevna torba – nezaobilazni modni dodatak za kojim će posegnuti baš svaki dan. Savršena torba za svaki dan istovremeno je elegantna i efektna, jednostavna i svestrana te, ono najvažnije, dovoljno prostrana da u nju stanu baš sve važne stvari koje trebamo i ne tako važne sitnice koje uvijek želimo imati nadohvat ruke.

Zara

TRENDI VELIKE TORBE ZA PROLJETNU SEZONU

Iako su male torbe i praktični modeli srednje veličine oni koji posljednjih sezona plijene najviše pažnje u modnom svijetu, velike torbe još uvijek su jedan od najpopularnijih modnih dodataka. S bezbroj različitih stvari koje nam trebaju svaki dan, za mnoge žene velika torba je jedini izbor. Modne kuće, dizajneri i high street brendovi ove su se sezone pobrinuli da jednostavnim velikim torbama daju trendi pomak i privlačan izgled zbog kojeg ćemo ih nositi čak i kada nam neće trebati njihova prostranost. Među najpoželjnijim torbama, ali i modnih dodataka općenito za proljetnu sezonu istaknule su se velike torbe u nijansama smeđe boje, prostrani modeli od prirodnih materijala te oni ukrašeni najpoželjnijim jarkim bojama i upečatljivim detaljima.

Izbor praktičnih i prostranih modela s trendi pomakom koji će savršeno zaokružiti svaki poslovni ili ležerni dnevni look ovog proljeća donosimo u nastavku.

Zara

Zara

Zara

Zara

Valentino

Mango

Mango

Mango

Twinset

Twinset

Twinset

Loewe

Loewe

Rejina Pyo

H&M

H&M

H&M

Chloe

Victoria Beckham

Uterque

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Twinset, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori