Najbolja high street kolekcija za sve svečane prilike koje donosi jesen

Najbolja high street kolekcija za sve
svečane prilike koje donosi jesen

Sezona vjenčanje je možda iza nas, no jesenski dani donijet će pregršt svečanih prilika koje će u našem ormaru tražiti nekoliko posebnih lookova s dozom elegancije i glamura. Iako smo donedavno odjevne komade za posebne prilike tražili u kolekcijama luksuznijih modnih kuća i brendova, high street brendovi u posljednjih su se nekoliko godina istaknuli kao savršena shopping destinacija čak i kada su svečani odjevni komadi u pitanju. S naglaskom na elegantne krojeve, ali i najpopularnije modne trendove, većina high street brendova svake sezone donosi mini kolekciju svečanih komada među kojima ćete lako pronaći savršeni look za svaki poseban događaj koji vam donosi jesen.

Jedan od najposebnijih takvih kolekcija bez sumnje je ona s potpisom high street brenda Uterqüe.

SVEČANI ODJEVNI KOMADI S HIGH STREET POTPISOM

Uvijek odvažniji i kreativniji od većine popularnih high street brendova, Uterqüe je brend kojem se uvijek vraćamo u potrazi za relativno pristupačnim, kvalitetnim i mrvicu posebnijim modelima. Upravo zbog posvećenosti krojevima, materijalima i detaljima, Uterqüe odjevni komadi i modni dodaci uvijek se ističu – i kada govorimo o jednostavnim basic modelima, i kada je riječ o komadima za posebne prilike.

Za jesensku sezonu, Uterqüe mini kolekcija za posebne prilike donosi spoj neutralnih boja i metalik sjaja, nježne pastelne tonove i raskošne detalje. Od modernog odijela preko male party haljine do ženstvenih koordiniranih setova, neodoljivi odjevni komadi osvojit će vam svojim efektnim izgledom, trendi karakterom i neporecivom elegancijom.

Kako biste zaokružili svečani look za posebnu priliku koju vam donosi jesen, u aktualnoj kolekciji odličnog španjolskog high street brenda možete pronaći i savršene svečane cipele i malu torbu. Naše favorite otkrijte u nastavku.

Foto: Uterque

Učitati još
Zatvori