23 suknje koje će voditi glavnu riječ u vašim proljetnim kombinacijama

23 suknje koje će voditi glavnu riječ u
vašim proljetnim kombinacijama

Ponekad je samo jedan odjevni komad sasvim dovoljan da transformira čitavu kombinaciju, a zašto to ovog proljeća u slučaju vaše garderobe ne bi bila upečatljiva suknja?

Suknje sa svakom novom sezonom postaju sve zanimljiviji i uzbudljiviji komadi, jer im dizajneri stalno daju neko novo ruho i u tome vjerojatno leži razlog zašto našu pažnju u određenoj kombinaciji uvijek iznova uspije privući efektna suknja. Nimalo dosadne ili repetitivne, suknje konstantno mijenjaju naličje i osim samih krojeva, mijenjaju i svoje detalje, boje i printeve u kojima se pojavljuju. Dobar primjer je i nadolazeća proljetna sezona, koja nam je predstavila pregršt novih modela; dok neki vuku korijene trendova iz prijašnjih sezona, neki od njih nam donose nešto sasvim novo za naš proljetni ormar.

Upečatljiva suknja za proljetni ormar trebala bi se isticati nekim elementom, bilo da je u pitanju kroj koji nije tako tipičan ili su u pitanju boje i uzorci koji na novu razinu podižu inače potpuno klasičnu suknju.

Modni brend Réalisation par prošle je toplije sezone raspametio trendseterice svojom slip midi suknjom leopard printa, a sada se taj modni trenutak prelio i na high street trgovine, pa u svojoj ponudi za proljetne dane kao favorite ističu upravo midi modele s leopard uzorcima. Složit ćete se kako je ovo vrlo upečatljiv model, baš kao i suknje s trenutno vrlo popularnim zmijskim printom, no ako niste od životinjskih uzoraka, okrenite se romantičnim plisiranim modelima koji u nadolazećoj sezoni žive u znaku jarkih boja i ekspresivnih printeva. U nastavku smo izdvojili različite mini i midi modele koji će voditi glavnu riječ u vašim proljetnim kombinacijama.

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Oysho

Mango

Mango

Mango

Stradivarius

Topshop

Topshop

H&M

H&M

Zara

Zara

Reserved

Reserved

Reserved

Uterque

Reformation

Zara

Topshop

Realisation Par

Topshop

Foto: H&M, Mango, Zara, Topshop, & Other Stories, Reformation, Realisation Par

Učitati još
Zatvori