‘It’ djevojke imaju novi omiljeni detalj za kosu

‘It’ djevojke imaju novi
omiljeni detalj za kosu

Nakon elegancije svilenih marama, boho šarma cvjetnih vjenčića i luckastih retro gumica za kosu iz osamdesetih, it djevojke pronašle su novi omiljeni detalj za kosu. Frizure su se uvijek isticale kao jedan od omiljenih beauty trikova te efektni dodatak koji čini razliku čak i u najjednostavnijem looku. Svakog ljeta, jednostavne i brze frizure vraćaju se u središte beauty trendova. Iako ćemo u jednostavnoj frizuri uvijek potražiti osvježenje i trendi pomak za cijeli look, skupljena kosa tijekom ljetnih vrućina nosit će kako estetsku, tako i praktičnu ulogu. Od messy bun punđa do tek nekoliko skupljenih pramenova koje otvaraju lice, jednostavne frizure jedan su od ljetnih beauty trikova koji će obožavati baš svi.

Osim novih trendi frizura, svake sezona donosi i novi it detalj koji će svaku frizuru učiniti još posebnijom. Ovog ljeta kao najpoželjniji detalj neočekivano se istaknuti favorit iz djetinjstva – upečatljive ukosnice i kopče za kosu.

SVI NOSE UKOSNICE I KOPČE U KOSI

Objavu dijeli MIE JUEL (@mie_juel)

Od onih tankih ukosnica koje svima imamo negdje u ladici do upečatljivih kopči, ovog ljeta svoju kosu ukrasile su jednostavnim ukrasima kako bi stvorile efektni ljetni look. Za razliku od efektnih frizure poput neobičnih pletenica koje će zahtijevati spretne prste i praksu, najnoviji trend istaknuo se nevjerojatnom jednostavnošću – potrebno je samo skupiti pramenove koji padaju uz lice s nekoliko ukosnica ili jednostavnom kopčom.

Osim što je nevjerojatno jednostavan, ovaj trend istovremeno je nevjerojatno svestran i zaista pristaje svakoj dužini i teksturi kose, od kratke pixie frizure kojoj će dati djevojački šarm do dugih i gustih uvojaka u koje će unijeti dozu ležernog glamura. Obične ukosnice možete pronaći u baš svakom dućanu, a ljetne kolekcije donijele su i pregršt različitih upečatljivih kopči.

Kako ih nositi poput it djevojaka? Nekoliko ideja izdvojili smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori