Hrvatski brend nakita koji kreira divne vjenčane ukrase za kosu

Hrvatski brend nakita koji kreira divne
vjenčane ukrase za kosu

Proljetna sezona poznata je po lijepom i sunčanom vremenu koje uvijek pokušavamo iskoristiti za lijepa druženja. Osim sunčanog vremena i dobrog druženja, proljetnu sezonu obilježavaju i posebne prigode, a jedne od njih su i vjenčanja. Mnogi mladenci biraju upravo proljetne mjesece za svoj veliki dan, a on je na jednoj višoj razini poseban za mladenke. Možda upravo zbog toga što mnoge od nas od malena maštaju o svome idealnom vjenčanju. Osim savršene haljine, šminka i frizura su također visoko na listi prioriteta. Zadnjih nekoliko godina viđamo trend vjenčanih ukrasa, a ponekad je teško pronaći idealan ukras.

Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo… Tradicija nalaže da svaka mladenka, kako bi sretno kročila u bračni život mora na dan vjenčanja imati ova četiri detalja. No, postoji i peti – prekrasan ženstveni ukras za kosu izrađen od ručno oblikovanih porculanskih cvjetova, koji će dati savršeni pečat modnoj priči svake mladenke.

Kolekcija ukrasa za kosu kreirana za vaš veliki dan

Jedan brend koji smo pronašli, a u ponudi ima savršene vjenčane ukrase za kosu je Irena Vučinić Jewelry. U svojoj novoj kolekciji ovaj brend predstavio je ukrase za kosu o kojima svaka mladenka sanja. Tako u kolekciji možemo pronaći cvjetove od pravog porculana isprepletene zlatnim ili srebrnim tonovima koji daju nježan izgled i šarm. Svaki cvjetni element posebno je ručno oblikovan od bijelog porculana, jedinstvene je teksture i oblika, a spojen je u nježne i elegantne cvjetove s pet latica. Svaka latica je zasebno izrađena kako bi se postigla stvarna tekstura cvijeta.

Inspiracija za ovu kolekciju, u kojoj je naglasak na raskošnim, ali profinjenim krunama za kosu bilo je bijelo cvijeće. Inače, cvijeće je simbol ljubavi, moći, emocija i hrabrosti, a neki ističu kako se odaje počast cvijeću kao stalnom pratitelju u važnim životnim trenutcima, a vjenčanje je zasigurno jedan od najvažnijih trenutaka. Ovu prekrasnu kolekciju vjenčanih ukrasa možete pronaći na službenoj web stranici Irena Vučinić Jewelry, a ukoliko se odlučite uvrstiti ih u svoj poseban dan – nećete pogriješiti.

Fotografija: Karlo Jelić
Model: Jelena Huđek (Talia model)
Vjenčanice: Schapé design
Frizura: Ritual by Marko Zirdum

Učitati još
Zatvori