Iako je rano za razmišljati, UGG i ovog ljeta ima veliki popust na svoje slavne čizmice

Iako je rano za razmišljati, UGG i ovog ljeta ima veliki popust na svoje slavne čizmice

Objavu dijeli UGG® (@ugg)

Prava kulminacija ljetne sezone tek se bliži i još uvijek je dosta teško razmišljati o onome što nam donose hladni jesenski i zimski dani, pogotovo kada uživamo u suncu, moru i godišnjem odmoru i ne bismo da ova sezona tako brzo završi. Pa ipak, neki brendovi spremni su i za te prilike, popust australskog UGG-a koji svakog ljeta ima veliko sniženje svojih popularnih čizmica za hladnije dane. O ovom ljetnom popustu pisali smo vam i prošle godine, pa smo zbog interesa odlučili istražiti hoće li poznati brend u jeku aktualne ljetne sezone ponoviti sniženje. I odgovor je – DA!

Objavu dijeli UGG® (@ugg)

UGG čizme na ljetnom popustu

UGGsice se kod nas možda nose isključivo zimi, no one su u Australiji popularne i u ljetnim mjesecima i nose se čak i uz haljine i traper šorceve.

Ono što možete očekivati na aktualnom sniženju u europskom web shopu brenda UGG, su neki od bezvremenskih klasika, kao i neki trendi modeli koje je UGG ponudio tržištu prošle sezone. Nas je razveselila činjenica da se na popustu već mogu nabaviti vrlo trendi metalik modeli koji su došli u prodaju prošle zime (pronaći ćete ih pod Bailey Bow II Metallic Boot i Mini Bailey Bow II Metallic Boot), ali i klasici poput Classic Short II Boot ili Bailey Button II. Popusti variraju od 20% do 40%, a na checkoutu vas očekuje dodatnih 10% popusta. Cijelu ponudu UGG čizmica na sniženju pogledajte ovdje.

Foto: UGG

Učitati još
Zatvori