Mini vodič kako stilizirati popularne modele UGG čizama ove jeseni i zime
Mini vodič kako stilizirati popularne modele UGG čizama ove jeseni i zime

Mini vodič kako stilizirati popularne modele
UGG čizama ove jeseni i zime

Zimske čarolije započinju promišljenim slojevitim odijevanjem, a UGG čizme su idealan komad za stiliziranje zasnovano na ideologiji slojevitog modnog izraza. Iako su tek prošle sezone stekle status poželjnog fashion komada, modni entuzijasti su uveliko utvrdili niz stilskih igrica koje naglasak stavljaju na stylish kombinacije čija vizualna manifestacija implementira i različite modele Ugg čizama. Bella Hadid je “odobrila” platforme, a ove sezone dominirale su i najmekše papuče na sceni. Bilo kako bilo, ako vam je nakratko ponestalo inspiracije – na pravom ste mjestu. Napravili smo kratki modni vodič u kojem vam donosimo nekoliko prijedloga kako stilizirati Ugg čizme. Buckle up, vrijeme je za još jednu fashion avanturu.

Baggy hlače

Široke hlače jedan su od najaktualnijih komada u protekloj godini. Pod beskrajnim modnim nebom pojavili su se brojni modeli, ali se u praksi sve svodilo na isto – široke nogavice i high waist modeli. Baggy hlače odlično se kombiniraju s UGG čizmama s većom platformu s obzirom na to da su široke traperice nerijetko i duže od klasičnih modela te će odlično padati preko njih. Svjetliji traper, oversized kaput u bež nijansi koja odgovara boji čizama ili pak monokromatska kombinacija u tamnijim tonovima i Ugg čizme kao statement piece su dvije dominatne filozofije stiliziranja.

Grijači

Kako smo već istaknuli, grijači su ultimativni trend alert sezone. Upravo zbog toga odlučili smo predstaviti stilsku igricu zasnovanoj na dodatnom layeringu koji će nas grijati tijekom zime. Kako bi grijači došli do izražaja neophodno je ukombinirati ih s kraćim komadima poput suknje, haljine ili kratkih hlača. Iako zimsku sezonu ne karakterizaju ovi komadi, ovdje dodajemo i još jedan element u vidu najlonki, a dok neočekivano visoke studenske temperature ne zamijene hladni zimski dani – još uvijek možemo riskirati s golim nogama i nekim debljim komadima poput oversized džempera.

Kratke čarape + suknja

Osim grijača, jedan od aktualnijih modnih dodataka sezone su upravo pamučne čarape. Uveliko smo detektirali da se ove jeseni (i zime) nose kožne čizme u kominaciji s dokoljenkama, a nastavno na spomenuti look UGG čizme također možemo stilizirati i s pamučnim čarapama – ali, kratkim. Poput grijača, i ovaj komad nastojimo istaknuti implementiranjem suknje u svakodnevni outfit. Naš izbor bi bio midi model, ali ni mini suknju ne izostavljamo iz igrice. Često je ovdje riječ o plisiranim suknjama koje su početkom jeseni službeno stupile na scenu.

Učitati još
Zatvori