Udobne i trendi natikače koje ćemo nositi na plažu (i u gradu)

Udobne i trendi natikače koje ćemo
nositi na plažu (i u gradu)

S modnim trendovima, odjevnim komadima i modnim dodacima koji nas svakodnevno okružuju, ponekad je teško odabrati onih nekoliko modela koji nam zapravo trebaju u garderobi. U online shopove stigle su prve ljetne kolekcije i još jednom nas je preplavila raskoš novih modela i trendova. Iako su novi modeli, razigrani uzorci i boje svaki ljetni odjevni komad ili modni dodatak učinili još privlačnijim, nekoliko svestranih modela istaknulo se kao izbor vrijedan investicije s kojim ne možete pogriješiti. Jedan od modela koji modnom scenom vlada godinama, a kojem ćemo se rado vratiti i ove tople sezone bez sumnje su natikače.

Udobne i efektne, natikače su jedan od ključnih modela cipela za one najtoplije dane.

Udobne i trendi natikače koje ćemo nositi cijelo ljeto

U svijetu modnih dodataka, natikače su jedan od najpopularnijih ljetnih modela koje ćemo nositi uvijek i svugdje. Iako ih je uvijek krasila doza udobnosti, tek nekoliko posljednjih sezona natikačama je dalo efektan izgled.

Među modelima koji će obilježiti trendove u svijetu cipela ove sezone istaknule su se jednostavne za kombiniranje i udobne za nošenje natikače. Udobne i s trendi pomakom u boji ili detaljima, s šarmantnom mašnom ili s naglašenim sportskim izgledom, ravne natikače bit će naš omiljeni model za svaki dan. Među najpopularnijim modelima koje ćemo nositi kod kuće umjesto papuča, ali i izvan nje, i ove tople sezone istaknut će se novi modeli inspirirani Birkenstock Arizona natikača te natikače sa sportskim prizvukom. Uz sportske i Birkestock modele, ove sezone nosit ćemo i chunky japanke, trendi natikače u pastelnim bojama te rope natikače.

Sve udobne i trendi modele u kojima ćemo prošetati kroz dugo, toplo ljeto, gdje god ga proveli, već smo pronašle smo u Oysho kolekciji.

Oysho natikače u 20 hit modela

Oysho natikače u 20 odličnih modela izdvojili smo u nastavku, a pronaći ih možete u Oysho trgovinama te na oysho.com.

Foto: Instagram, Oysho

Učitati još
Zatvori