Britanska trendseterica u čiji ormar uvijek volimo zaviriti

Britanska trendseterica u čiji ormar
uvijek volimo zaviriti

Ime Poppy Delevingne proteže se modnim medijima podjednako dugo kao i ono Olivije Palermo pa se čini da su ove dvije trendseterice, jedna na britanskom, a druga na njujorškom teritoriju, u središtu modnih zbivanja već dugi niz godina. Pod svjetlima reflektora one su takoreći odrasle, a s godinama je male evolucije doživljavao i njihov stil. Tako je izgledala i modna evolucija Britanke Poppy Delevingne, čija je sestra Cara godinama osvajala modne piste i naslovnice magazina.

Danas su obje mnogo više posvećene filmskoj industriji nego modi, no i dalje bez njih ne mogu proći veća modna događanja, a šarmantnoj se Poppy još uvijek nije dogodila neka veća modna greška ili propust po kojem bi ju se pamtilo. Dapače, svakim pojavljivanjem u javnosti pokazuje koliko je besprijekoran njen odjevni stil, bilo da su u pitanju svakodnevne street style kombinacije ili službena pojavljivanja na glamuroznim događanjima.

Poppy Delevingne je prava britanska kulerica

Izdvojili smo tri njena looka koja su nam se posebno svidjela u zadnje vrijeme i koje predstavljaju Poppy u najboljem svjetlu. Modno osviještena Britanka voli odjevnu klasiku, no uvijek je to s onim malim pomakom koji ju ističe iz mase, bilo da nosi klasične komade specifičnog dizajna ili upečatljive modne dodatke koji podižu svaku kombinaciju. Inače, ova britanska trendseterica sve je češće viđeno lice na televiziji i filmu, a nakon pojavljivanja u filmovima Kingsman i King Arthur, kao i televizijskoj seriji Genius, u budućnosti ćemo je gledati i u filmovima Spy Intervention, The Aspern Papers, Bittersweet Symphony i seriji Riviera.

Foto: Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori