Omiljena kombinacija koju ćemo ove sezone nositi svaki dan

Omiljena kombinacija koju ćemo ove
sezone nositi svaki dan

Sve hladniji dani okrenut će nas novoj garderobi i njezinim najtoplijim komadima. Uz topli kaput i čizme otporne na kišu i snijeg, unutar svakog ormara posebno mjesto zauzet će toplo pletivo. Od oversized kardigana u koje ćemo se umotati kao u toplu vunenu deku do elegantnih modela dolčevita i džempera ukrašenih trendi detaljima, pletivo je klasik koji će još jednom obilježiti jesenske i zimske tjedne ispred nas.

Pletivo kao apsolutni favorit sezone

Od poslovnog looka do ležernih dnevnih kombinacija i onih najudobnijih vikend izdanja za uživanje u vlastitom domu, pletivo će osvojiti baš svaku jesensku i zimsku kombinaciju. Kako bismo iz kombinacije u kombinaciju osvježili izgled omiljenih komada pletiva poput sivog džempera ili crne dolčevite, i ove sezone smo u potrazi za savršenim modnim detaljima.

Kao najefektniji izbor istaknut će se istovremeno decentan i efektan nakit.

Chaumet Jeux de Liens Harmony

Pletivo i decentan nakit
– omiljena kombinacija za svaki dan i svaku priliku

Unutar kombinacija s toplim pletivom u glavnoj ulozi, decentan nakit donijet će istovremeno suptilan i efektan pečat svakom jesenskom i zimskom looku. Od tankih ogrlica koje ćemo nositi zasebno ili u nekoliko nizova do tankih hoop naušnica i decentnog prstenja, nježni i krhki nakit bit će savršeni dodatak gruboj teksturi pletiva.

Najbolji dodatak svakom komadu pletiva koji se već nalazi u našim ormarima ili koji ćemo tek dodati u svoju zimsku garderobu ove sezone su Chaumet Jeux de Liens Harmony ogrlice s medaljonima.

Chaumet ‘Jeux de Liens Harmony’ ogrlice s medaljonima

Decentna i ženstvena, Chaumet Jeux de Liens Harmony kolekcija postala je jedna od najprepoznatljivijih za ovu kultnu francusku draguljarsku kuću. U asimetričnom duhu, Chaumet osmišljava medaljone koji, osim što Jeux de Liens Harmony ogrlicama daju efektan izgled i pretvaraju ju u savršeni dodatak svakom outfitu, ističu se i kao suvremeno izdanje sentimentalnih dragulja s gravurom. Upravo taj element i mogućnost graviranja čini ih ne samo odličnim modnim dodatkom, već i jedinstvenim poklonom za svaku priliku. S novom sezonom božićnog darivanja ispred nas, ovaj će nakit biti jedan od najposebnijih poklona kojima možete iznenaditi svoje najdraže.

Birati možete između nekoliko različitih izdanja medaljona s dodatkom dijamanata briljantnog reza. Jeux de Liens Harmony odlično će pristajati svakom modelu pletiva, a još i bolje izgledat će dvije, tri ogrlice u efektnim nizovima. Jeux de Liens Harmony kolekciju i druge divne komade nakita s Chaumet potpisom možete pronaći u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

U nastavku donosimo naše favorite iz Chaumet Jeux de Liens Harmony kolekcije i nekoliko modela pulovera i kardigana uz koje ih želimo nositi ove sezone!

Chaumet Jeux De Liens
Chaumet Jeux de Liens Harmony ogrlica
Chaumet Jeux De Liens
Chaumet Jeux de Liens Harmony M ogrlica
Chaumet Jeux De Liens
Chaumet Jeux de Liens ogrlica
Chaumet Jeux De Liens
Chaumet Jeux de Liens Harmony ogrlica
Chaumet Jeux De Liens
Chaumet Jeux de Liens Harmony S ogrlica

Sve Chaumet Jeux de Liens Harmony ogrlice i ostatak raskošne Chaumet ponude istražite u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Foto: Instagram, Chamuet, & Other Stories, I Lover Mr. Mittens, Net-a-porter, Warehouse.

Učitati još
Zatvori