3 modela torbi koji ostaju trend u novoj sezoni i viđat ćemo ih svugdje

3 modela torbi koji ostaju trend u novoj
sezoni i viđat ćemo ih svugdje

Neki modni trendovi vrijedni su pojavljivanja i u novoj sezoni, a to je definitivno slučaj s modelima torbi o kojima vam danas pišemo. Pojavili su se u 2018., a neki i mnogo ranije, i ostvarili dominaciju nad ormarima trendseterica, koje su za svoje svakodnevne kombinacije birale upravo ove trendi torbice.

Pritom govorimo o bucket modelu, okrugloj torbi i trenutno vrlo popularnom belt bag modelu, koji se veže oko struka, baš poput remena. Sva tri stila nastavljaju svoju vladavinu i početkom 2019., a nove kolekcije brendova koje ih donose već nam daju naznaku kako ćemo ih intenzivno viđati u modnim trgovinama ovog proljeća.

Bucket torba i sve njene vrećaste izvedenice najstariji je trend među ova tri modela torbi i sada već možemo govoriti o pravom klasiku među modnim dodacima, čija privlačnost ne blijedi čak ni kada na scenu dođu brojni novi atraktivni modni trendovi. Izborom novih boja, materijala i detalja, bucket model svake sezone izgleda osvježavajuće i čini se kako ga baš svaka žena želi u svojoj garderobi. Nasuprot njemu, dva aktualnija stila su okrugla torba i torbica koja se veže oko struka, a nakon što je u njihovom znaku prošla 2018., nastavljaju plijeniti pozornost i s početkom 2019. Dolaze u cool oblicima, cool bojama i teksturama, a gdje pronaći najbolje modele, otkrijte u nastavku.

OKRUGLA TORBA

Ulla Johnson (Net-a-Porter)

TL-180 (Net-a-Porter)

TL-180 (Net-a-Porter)

Mango

Mango

Mango

BELT BAG

TL-180 (Net-a-Porter)

Mango

Mango

Balenciaga (Net-a-Porter)

Mango

Mango

Parfois

Parfois

BUCKET TORBA

Hunting Season (Net-a-Porter)

Danse Lente (Net-a-Porter) 2

Massimo Dutti

TL-180 (Net-a-Porter)

Staud (Net-a-Porter)

Staud (Net-a-Porter)

Fendi (Net-a-Porter)

Ulla Johnson (Net-a-Porter)

Uterque

Mango

Mango

Mango

Foto: Mango, Massimo Dutti, Net-a-Porter, Parfois

Učitati još
Zatvori