Puloveri i velike kragne su ultimativna kombinacija ove jeseni

Puloveri i velike kragne su
ultimativna kombinacija ove jeseni

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Ballardini (@nicoleballardini) on

Modni trendovi za jesenske i zimske dane intenzivno se pojavljuju na policama i vješalicama modnih trgovina, a kada bismo morale razmisliti o trendu koji će u hladnijoj sezoni zasjesti na tron, to bi definitivno bio trend predimenzioniranih kragni, kojeg je, čini se, već sad nemoguće izbjeći.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Rosemary ?⭐️ (@sophia_rosemary) on

Predimenzionirane kragne pojavljuju se na najnovijim modelima bluza i košulja te im daju nevjerojatno dozu šarma i ljupkosti. Svaki look će s velikim i efektnim kragnama djelovati mekše i nježnije te odisati preppy chic stilom koji se ove godine ponovno vratio u modu.

Stilski trik kojeg trendseterice obožavaju

Ako volite koketirati s trendovima i svake sezone posezati za onim najboljima i najatraktivnijima, neka upravo bluze i košulje s oversized kragnama budu vaš izbor. Možete otići i korak dalje i u maniri svjetskih trendseterica isfurati kombinaciju koju ovih dana viđamo posvuda na Instagramu, a to je ona vunenih kardigana i pulovera u kombinaciji s kragnom koja izviruje preko ruba vestice. Neki modni brendovi već su ih spojili u jedan komad, a mi znamo gdje se kriju najbolji modeli:

&Other Stories
&Other Stories
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M

Foto: Mango, H&M, &Other Stories, Instagram

Učitati još
Zatvori