Velike kragne su neodoljivi trend koji će obilježiti jesenske kombinacije

Početak jesenske sezone označit će početak onog hladnijeg dijela godine, ali i početak velike transformacije ormara. Raskošnija od bilo koje druge sezone, jesen u modni svijet i naše ormare uvijek donosi dodatni nalet inspiracije i energije. Želja za promjenom i novim početkom ideja je i iza novih jesenskih kolekcija koje savršeno prenose atmosferu i raskoš jeseni te onaj osjećaj kreativnosti i nesputanosti koji u nama uvijek bude jesenski dani.

Među najpoželjnijim modnim trendovima koji će obilježiti jesenske dane očekivano se istaknuli pletivo i odjevni komadi od kože, raskošna paleta boja s naglaskom na zemljane tonove i primarne boje te modeli inspirirani sedamdesetima. Uz velike trendove, jesenske kolekcije istaknule su i nekoliko mini trendova koji dolaze s jednako upečatljivim efektom.

Jedan od njih koji je svoje mjesto već pronašao u garderobama modnih trendseterica su predimenzionirane kragne.

Predimenzionirane kragne su neodoljivi jesenski trend

Jesenska garderoba nezamisliva je bez nekoliko modela svestranih haljina i košulja, a ove sezone naši omiljeni modeli izgledat će efektnije nego ikad zahvaljujući novom trendi detalju.

Predimenzionirane kragne jesenskim haljinama i košuljama dale su dodatnu dozu šarma te svaki, i najjednostavniji model haljine ili košulje, pretvorile u efektni modni favorit. Trend predimenzioniranih kragni istaknuo se u kolekcijama modnih kuća Miu Miu i Gucci, a uskoro u svoje su ga kolekcije donijeli gotovo svi modni brendovi. Uz haljine i košulje, ova mini trend s maxi efektom ukrasio je i trendi pletivo i jesenske jakne, a pronaći će možete i kao zasebni modni dodatak koji možete dodati odjevnim komadima iz svog ormara.

U nastavku, donosimo dozu outfit inspiracija i najbolje modele koje su ukrasile trend predimenzionirane kragne.

Najbolji modeli s velikim kragnama

H&M
Mango
& Other Stories
Topshop
Topshop
Zara
Mango
H&M
Topshop
Zara
& Other Stories
Rixo
Topshop
Zara
Ganni
& Other Stories
H&M
H&M
& Other Stories
H&M
& Other Stories
& Other Stories
MiuMiu
H&M
Topshop
& Other Stories
Topshop
Topshop
Topshop
& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Net-e-porter, Topshop, Zara

0