Trendi haljine koje izgledaju poput šarmantnih kompleta

Trendi haljine koje izgledaju poput
šarmantnih kompleta

Ljetne kolekcije i trendovi donijeli su pregršt novih trendova i modela, ali nijedan ljetni ormar nije potpun bez jednostavnih i ženstvenih haljina. Od omiljenih klasika poput male bijele haljine, košulja-haljina i haljine na preklop do trendi model koje krasi raskošni uzorci i šarmantni detalji, haljine su bez sumnje vladarice ljetne sezone u modnom svijetu. Ljetna haljina u bezbroj različitih modela svoje je mjesto pronašla u baš svakoj kolekciji za modnu sezonu, a u fokusu su se našli i neki novi krojevi.

Kao jedan od najpopularnijih novih modela ne samo unutar ljetnih kolekcija, već i unutar ljetnih garderoba popularnih trendseterica istaknule su se haljine s izrezom koji njihovoj silueti donosi izgled šarmantnih ljetnih kompleta.

HALJINE S IZREZOM ZA NOVU LJETNU SEZONU

Prošle ljetne sezone haljine s otvorenim leđima i otkrivenim ramenima bile su jedan od naših modnih favorita. Uz prošlogodišnje favorite, nova topla sezona istaknula je i modele koje krasi decentan izrez na prednjoj strani. Trokutastog oblika i položen iznad struka, novi izrez blago mijenja krojeve naših omiljenih ljetnih haljina i donosi im novi, osvježeni izgled koji neodoljivo podsjeća na šarmantne ljetne komplete koji su se ove sezone ponovno našli među najpoželjnijim trendovima.

Od elegantnih crnih haljina s trendi izrezom do romantičnih modela ukrašenih floralnim uzorcima i it bojama sezone, u nastavku otkrivamo gdje pronaći ovaj model koji toliko dobro pristaje ljetnoj sezoni i naglašava ljepotu ženske figure stavljajući fokus na onaj najuži dio – struk.

Bershka

Silvia Tcherassi (Net-a-porter)

H&M

Noisy May (Asos)

Glamorous (Asos)

Topshop

Lasula (Asos)

Zimmerman (Net-a-porter)

Boohoo (Asos)

Nanushka (Net-a-porter)

Topshop

Asos Design

Honey Punch (Asos)

Michael Kors Collection (Net-a-porter)

Zimmerman (Net-a-porter)

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Net-a-porter, Topshop

Učitati još
Zatvori