Klompe: trend o kojem svi imaju mišljenje

Klompe: trend o kojem svi imaju mišljenje

Kada govorimo o modnim trendovima, dizajneri nas iz godine u godinu iznenadne novim kolekcijama. Ove sezone ponuda je raznolika, a osobito bismo istaknuli ribičke sandale i klompe kao ultimativni trend. Riječ je o trendovima za koje zaista nismo mislili kako će se vratiti. Otkako je modna kuća Gucci izbacila svoju verziju natikača s ispunom od vune, krenula je modna priča u smjeru natikača i klompi. Trendovi su tu da nas iznenade i unesu svojevrsnu modnu razigranost, a koji trend ćemo prihvatiti ovisi o nama.

IT komad za osvježiti kombinacije na pravi način

Modni stil se gradi godinama i riječ je o sinergiji osobnosti, modnih detalja i načinu ponašanja. Zapravo, stil je puno više od same odjeće. Kada govorimo o trendovima, ponekad se oni mogu prekrasno uklopiti u postojeću modnu priču. Odnosno, vlastiti izgrađeni stil možete osvježiti takvim detaljima. Iako na prvu klompe izgledaju komplicirane za kombinirati, riječ je o cipeli koja zaista izgleda stylish. Osim toga, vrlo je ugodna i udobna pa je u tom smislu poželjni IT komad.

Možete je kombinirati na traperice i oversized bijele košulje i tako klasičnoj dnevnoj kombinaciji dati dozu razigranosti. Jako lijepo će se uklopiti na duge lepršave haljine i tako romantičnoj kombinaciji dati dozu opuštenosti. Riječ je o komadu kojem treba dati priliku kako bi se naš stil upotpunio pravim detaljima. Na kraju dana, najbitnije je da se sami dobro osjećate u vlastitim odabirima modnih komada. U nastavku pogledajte najljepše klompe koje smo izdvojili.

Bershka
Ganni
Ganni
Gucci
Mango
Mango
Miu Miu
Paco Rabanne
Zara
Zara

Foto: Zara, Bershka, Ganni, Mytheresa, Mango

Učitati još
Zatvori