Stigli su novi modeli omiljenih traperica koje laskaju figuri i pristaju svima
Stigli su novi modeli omiljenih traperica koje laskaju figuri i pristaju svima

Stigli su novi modeli omiljenih traperica koje
laskaju figuri i pristaju svima

Savršen par traperica je onaj u kojima se osjećate toliko udobno da ih želite nositi stalno. Svaki put kad ih nosite osjećate se dobro i imate više samopouzdanja. Traperice su definitivno modni klasik koji će uvijek imati počasno mjesto u ormaru. Iz sezone u sezonu svjedoci smo brojnih trendova u svijetu traperica, a većina njih se stalno vraća. Ako ste u potrazi za novim trapericama, imajte na umu da trendovi dolaze i odlaze, ali klasika je zauvijek. Bez obzira na vaš preferirani stil ili navike kupovanja, držite se jednostavnih stilova. Jednostavni krojevi i klasična pranja savršeni su elementi i kapsulne garderobe.

europa 92 traperice

Omiljena destinacija za kupnju traperica

Što se tiče modnih komada, većinom su žene te koje posvećuju više pažnje outfitima i modi od muškaraca, čast izuzecima. Međutim, traperice su se profilirale kao univerzalni komad koji je jednako u fokusu i ženama i muškarcima. Ne postoji osoba koja u svom ormaru nema barem jedan par traperica. Europa 92 ima dugačku povijest i iskustvo kada je riječ o najvećim i najpoznatijim jeans brendovima. Upravo je Europa 92 i omiljena destinacija brojnim muškarcima i ženama koji se uvijek vraćaju po novi par traperica ili ostale komade koji su u ponudi. Neki od omiljenih brendova muškaraca su Levi’s, Mustang Jeans, Wrangler, Lee i Scotch & Soda. Mustang modeli muškarcima su se pokazali kao najudobniji. Izrađeni su od pletenog pamuka u kojem se s lakoćom može provesti cijeli dan. Levi’s modele, pak, obožavaju sve generacije. Njihov model 501 modna je ikona već 150 godina.

Levi’s, Mustang Jeans, Lee, Wrangler, Salsa Jeans, Scotch & Soda, Pepe Jeans i drugi poznati su brendovi koje možete pronaći u Europi 92, a njihova najnovija kampanja namijenjena je i muškarcima i ženama. Kao zaštitna lica Jeans Expert kampanje Iris Cekuš i Pedro Soltz savršeno su utjelovili jeans priču i ljubav prema traperu. Zajedničke kampanje jednom od omiljenih domaćih parova posebno su drage, jer su se upravo na snimanju kampanje prije 13 godina i upoznali.

Europa92

Salsa traperice omiljene su među ženama

Salsa traperice karakterizira suvremena tehnologija proizvodnje koja laska vašoj figuri. Nema ništa bolje nego kada se pogledamo u ogledalo i zadovoljni smo svojim izgledom, a Salsa modeli čine upravo to. Salsa Push In modeli traperica su oni koji uvlače trbuh i podižu stražnjicu te se priljubljuju uz figuru kako bi istaknuli naše atribute. Osim Push in efekta imaju i blagi Push up efekt koji podiže stražnjicu. Nije ni čudo da ih većina žena smatra omiljenim komadom u svom ormaru, a vjerujemo kako će i vas oduševiti čim ih isprobate.

Kako pronaći savršen oblik za svoje tijelo?

Ključ za pronalaženje savršenog para traperica za vaš tip tijela jest isprobati ih. To može biti mukotrpan proces, ali će se isplatiti. Da ne biste vi morali brinuti o tome, u trgovinama Europe 92 pronaći ćete Jeans Experte. Jeans Experti su educirani prodavači koji prolaze Jeans Akademiju i svakoj osobi mogu pronaći idealan par traperica baš po njihovoj mjeri. Na taj način, uštedit će vrijeme i skratiti muku oko biranja i isprobavanja velikog broja traperica, traženja prave veličine i kroja, što zna biti itekako zamorno i često završi bezuspješno.

iris cekuš europa 92
pedro soltz europa 92

Brend Salsa ima savršene nove modele, nova pranja (boje), krojeve te zanimljive detalje na koje uvijek misli, a možete ih pronaći u trgovinama Europa 92 i njihovom webshopu, a naše favorite pogledajte u nastavku.

Učitati još
Zatvori